categorie

Archief


Ontbijt

Het ontbijt is een belangrijke start van de dag. Of je nu een stevig of licht ontbijt eet, je lichaam heeft na een nacht rust echt weer brandstof nodig om de dag goed te beginnen.

Alle Ontbijt


Lunch

De lunch is de tweede grote maaltijd van de dag, deze moet voedzaam en vullend zijn. Je wilt meer dan alleen je bruine boterham, je wilt eens wat anders! Zoek in onze lunchrecepten naar jouw lunch voor vandaag of morgen!

Alle Lunch


Diner

Een snelle en gezonde maaltijd die ook nog makkelijk te bereiden is na een drukke dag kun je hier zeker vinden. We hebben voor ieder wat wils!

Alle Diner


Salades

Salades zijn een makkelijke manier om aan al je voedingsstoffen te komen. Ze zijn vullend en je kunt er lekker mee variëren. Hier vind je onze favoriete salades!

Alle Salades


Snacks & Sweets

Lekker snacken willen we allemaal, maar dan wel zo gezond mogelijk. Wij maken daarom recepten die vrij zijn van geraffineerde suikers en regelmatig zelfs vegetarisch of vegan. Maar ook niet onbelangrijk onze snacks & sweets zijn voedzaam!

Alle Snacks & Sweets


Taart & Gebak

Kun je net als ons geen genoeg krijgen van taart en gebak? Kom dan snel kijken wat voor lekkere recepten wij voor jou klaar hebben staan. Je kunt vast moeilijk kiezen!

Alle Taart & Gebak


Soep

Met soep kun je alle kanten op. Gebonden soep of heldere soep. Soep is snel te maken en voedzaam. Met een vaste basis aan ingrediënten kom je al een heel eind.

Alle Soep


Smoothies en Drankjes

De dag starten met een smoothie of lekker na een pittige workout! Het is makkelijk en snel te maken, waarbij je ook meteen een vitamine shot binnen krijgt. Ideaal!

Alle Smoothies en Drankjes


Recepten

Hier kun je al onze recepten vinden. Soep, salades, taart, cupcakes, avondeten en nog veel meer. Doe inspiratie op en ga snel op zoek naar het recept waar jij mee aan de slag wilt!

Alle Recepten