Gevulde Kerstkoeken

Gevulde Kerstkoeken

13 december 2021
: 20 min
: 30 min
: 50 min

Recept voor 3 personen

Door:

Ingrediënten
  • 150 gr havermout
  • 1 ei
  • 3 el honing - zoetstof of zonder (optioneel)
  • 3 el kokosolie
  • 3 el servero kers (fruit mousse)
  • 1 tl bakpoeder
  • rood fruit voor garnering.
  • Voor de mousse:
  • 150 gr mascarpone
  • 2 el servero kers
  • 3 el slagroom geklopt zonder suiker
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de over voor op 180 graden.
  • Stap 2 Maak een beslag van ei, havermout, kokosolie, severo en evt een zoetstof naar keuze.
  • Stap 3 Blender het geheel tot een gladde massa.
  • Stap 4 Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het beslag in 6 kleine hoopjes.
  • Stap 5 Bak de koeken 30 minuten en laat ze afkoelen op een rooster.
  • Stap 6 Maak de vulling door de mascarpone en servero met elkaar te mengen.
  • Stap 7 Besmeer een koek met het mascarpone mengsel, daarna leg je er nog een koek op.
  • Stap 8 Klop de slagroom zonder suiker en doe deze op de bovenste koek.
  • Stap 9 Garneer met rood fruit naar keuze en op de top nog een klein schepje servero.
Rate this post


39 thoughts on “Gevulde Kerstkoeken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *