Gevulde krans

Gevulde krans

12 december 2021
: 6
: 20 min
: 15 min
: 35 min

Door:

Ingrediënten
  • 1 croissant deeg blik (groot)
  • 250 gr doperwten (diepvries kan ook)
  • geraspte mozzarella (zakje)
  • 1 bakje vegetarische kipstukjes
  • potje semi zongedroogde tomaten
  • Italiaanse kruiden
  • zout en peper naar smaak
  • eigeel om te smeren
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor volgens de verpakking van de croissant-deeg.
  • Stap 2 Kook de diepvries doperwten even kort beetgaar.
  • Stap 3 Pureer de doperwten en breng op smaak met zout, peper en Italiaanse kruiden.
  • Stap 4 Leg een bakpapier op de bakplaat en leg hier met de brede kanten van een elk deegstuk een cirkel. De punten liggen dus naar buiten.
  • Stap 5 Vul nu elk vel deeg met een laag doperwten-puree.
  • Stap 6 Hierop doe je de vegetarische kipstukjes.
  • Stap 7 Daarboven op de zongedroogde tomaten en top af met de geraspte mozzarella.
  • Stap 8 Bestrooi nog met zout en peper.
  • Stap 9 Vouw de punten deeg naar binnen en druk aan.
  • Stap 10 Strijk de deeg af met wat eigeel.
  • Stap 11 Bak in de oven af conform de bereidingswijze op de verpakking.
Rate this post


2 thoughts on “Gevulde krans”

  • Howdy! This is my first visit to your blog!
    We are a team of volunteers and starting a new project in a community in the same niche.
    Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a
    wonderful job!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *