Gevulde krans
12 december 2021
: 6
: 20 min
: 15 min
: 35 min
Ingrediënten
- 1 croissant deeg blik (groot)
- 250 gr doperwten (diepvries kan ook)
- geraspte mozzarella (zakje)
- 1 bakje vegetarische kipstukjes
- potje semi zongedroogde tomaten
- Italiaanse kruiden
- zout en peper naar smaak
- eigeel om te smeren
Instructies
- Stap 1 Verwarm de oven voor volgens de verpakking van de croissant-deeg.
- Stap 2 Kook de diepvries doperwten even kort beetgaar.
- Stap 3 Pureer de doperwten en breng op smaak met zout, peper en Italiaanse kruiden.
- Stap 4 Leg een bakpapier op de bakplaat en leg hier met de brede kanten van een elk deegstuk een cirkel. De punten liggen dus naar buiten.
- Stap 5 Vul nu elk vel deeg met een laag doperwten-puree.
- Stap 6 Hierop doe je de vegetarische kipstukjes.
- Stap 7 Daarboven op de zongedroogde tomaten en top af met de geraspte mozzarella.
- Stap 8 Bestrooi nog met zout en peper.
- Stap 9 Vouw de punten deeg naar binnen en druk aan.
- Stap 10 Strijk de deeg af met wat eigeel.
- Stap 11 Bak in de oven af conform de bereidingswijze op de verpakking.
Amazing! This blog looks just like my old one! It’s on a completely different subject but it has pretty
much the same layout and design. Excellent choice of colors!
Howdy! This is my first visit to your blog!
We are a team of volunteers and starting a new project in a community in the same niche.
Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a
wonderful job!