Courgette Zalm Salade

Courgette Zalm Salade

11 januari 2021
: 1
: 15 min
: 5 min
: 20 min

Door:

Ingrediënten
  • 1/2 courgette
  • 10 frambozen
  • 2 el natuurazijn van Tromp & Rueb
  • 1 el honing
  • 1 el olijfolie
  • pijnboompitten
  • witte peper
  • verse munt
  • zalmmoot
Instructies
  • Stap 1 Begin met het maken van de dressing voor de salade, bestaande uit een eetlepel azijn, eetlepel olijfolie en wat gesneden munt.
  • Stap 2 Snijd de courgette in dunne schijfjes, dit kan je ook doen met een kaasschaaf.
  • Stap 3 Meng de marinade van hierboven met de courgette schijfjes.
  • Stap 4 Maak vervolgens de marinade voor de zalm.
  • Stap 5 Bestaande uit een eetlepel azijn, 5 geprakte frambozen en een eetlepel honing. Meng dit goed door elkaar.
  • Stap 6 Rooster de pijnboompitten even in een droge pan, tot deze een beetje kleur hebben.
  • Stap 7 Doe een beetje boter in de pan.
  • Stap 8 Bestrooi de zalm met wat witte peper en bak deze op hoog vuur 1 minuut aan beide zijden.
  • Stap 9 Daarna nog 2 minuten op laag vuur garen. Je kan natuurlijk ook de zalm in de oven of op de bbq bakken.
  • Stap 10 Haal de courgette uit de marinade en beleg het bord ermee. Bestrooi de courgette met wat verse frambozen en munt blaadjes.
  • Stap 11 Daarna de pijnboompitten en als laatste leg je de warme zalm erop.
  • Stap 12 Bestrijk de zalm nu met de framboos honing azijn marinade.
Rate this post


33 thoughts on “Courgette Zalm Salade”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.