Vis Tompouce

Vis Tompouce

13 december 2021
: 10 min
: 30 min
: 40 min

Recept is op basis van 1 persoon.

Door:

Ingrediënten
  • 1/2 plakje bladerdeeg
  • 1 plak zalm
  • 1 el garnalen
  • 3 tl pesto (zelf gemaakt nog lekkerder)
  • takje rozemarijn
  • 2 frambozen
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Stap 2 Snijd een plak bladerdeeg door de midden.
  • Stap 3 Bak de bladerdeeg ongeveer 30 minuten zodat deze mooi knapperig is en omhoog komt
  • Stap 4 Laat afkoelen en bestrijk met wat pesto.
  • Stap 5 Beleg de plak met zalm en daarover verdeel je de garnalen.
  • Stap 6 Als topping gebruik je de frambozen, maar je kunt ook wat oude kaas en sla toevoegen.
  • Stap 7 Doe een paar druppels pesto op het bord en een takje rozemarijn ter decoratie.
Rate this post


30 thoughts on “Vis Tompouce”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *