Gevulde Tomaten

Gevulde Tomaten

11 december 2020
: 15 min
: 15 min

Door:

Ingrediënten
  • 4 tomaten
  • 1 pakje monchou
  • 1 bakje zure room (125 gr)
  • 1 tl mosterd
  • 1,5 tl truffel pasta
  • bieslook
  • garnalen
  • dille vóór garnering
Instructies
  • Stap 1 Meng de monchou, zure room, mosterd, bieslook en truffel pasta door elkaar.
  • Stap 2 Snijd de dakjes van de tomaten en lepel het vruchtvlees eruit.
  • Stap 3 Vul de tomaten, met garnalen en spuit daarom het monchou mengsel.
  • Stap 4 Garneer met een paar losse garnaaltjes en dille!

Gerelateerde Posts

Gezonde Dutchies Magazine

Gezonde Dutchies Magazine

Hey Dutchie! We hebben weer iets nieuws voor jou. Het Gezonde Dutchies Magazine en deze is helemaal gratis! In het magazine staan lekkere nieuwe recepten. Ook hebben we verhalen verzameld van échte mensen zoals jij en ook zij hebben hun favoriete recept gegeven om met […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *