Chocolade Cake

Chocolade Cake

4 april 2022
: 20 min
: 40 min
: 60 min

Door:

Ingrediënten
  • 3 eieren
  • 100 ml (plantaardige) melk
  • 3 el gesmolten kokosolie
  • 175 gr tarwebloem
  • 50 gr speltmeel
  • 2 tl bakpoeder
  • 50 gr Zusto (suikervervanger)
  • 20 gr chocolade flavor kick (foodspring)
  • chocodrops puur
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Stap 2 Mix in een kom de droge ingrediënten.
  • Stap 3 Mix in een keukenmachine de 3 eieren in 2 minuten tot een lobbig mengsel.
  • Stap 4 Voeg hier de droge ingrediënten aan toe.
  • Stap 5 Laat dit draaien tot een beslag en voeg ondertussen de gesmolten kokosolie en melk aan toe.
  • Stap 6 Bekleed een kleine bakvorm van ongeveer 20 cm met keukenpapier en/og smeer in met olie.
  • Stap 7 Vul de bakvorm met het beslag en doe als laatste de chocodrops naar gewenste hoeveelheid er boven op.
  • Stap 8 Druk een klein beetje de chocodrops in het beslag.
  • Stap 9 Bak in de oven voor ongeveer 40 minuten.
  • Stap 10 Check met een satéprikker of het beslag gaar is.
Rate this post


24 thoughts on “Chocolade Cake”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.