Poffertjes
18 juni 2021
: 40 min
: 20 min
: 60 min
: Makkelijk
Poffertjes beslag moet met de gist even rusten, dus dit kost een half uurtje.
Ingrediënten
- 250 gr griesmeel meel
- 1 rijpe banaan
- 1 ei
- 300 ml lauwe melk
- 1 zakje gist
- Olie om de pan in te vetten
- Poffertjespan is ook handig om te hebben
Instructies
- Stap 1 Meng de griesmeel, banaan, ei en melk in de blender tot een mooi glad deeg.
- Stap 2 Zet het deeg een half uurtje op een warme plek zodat het gist zijn werk kan doen.
- Stap 3 Verhit de poffertjes pan en smeer deze goed in met olie of boter.
- Stap 4 Bak de poffertjes om en om en garneer ze met een gezonde natuurlijke suikervervanger zoals Zusto.
- Stap 5 Natuurlijk ook lekker met een klontje roomboter en/of vers fruit.
I’m really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog.
Is this a paid theme or did you customize it
yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one these days.