Fitmaand, part 2!

De eerste week van de april fitmaand zit er op. Hoe is het gegaan? Want we knallen door naar week 2! Met een nieuw weekmenu volop met lekkere gerechten. En in de loop van de week weer nieuwe workouts, maar we hebben ook een aantal fijne Gezonde Dutchies workout video’s voor je op YouTube staan, de linkjes staan verder op in dit blog.

Met onze fitmaand krijg je van ons een dosis motivatie en inspiratie voor een actieve en gezonde levensstijl. Maar doe vooral wat bij jou past en wat goed voelt. Elke dag intensief sporten is echt niet nodig, echter elke dag even goed bewegen wel. Wij doen dat door te wandelen of te fietsen. Met onze ebikes gaan we elke week wel even een flink stuk fietsen. Juist door de ebikes komen we verder dan normaal en zoeken we de mooie omgeving rondom onze woonplaats op. Zelfs als het iets minder mooi weer is. En in het kader van doe wat bij je past, is er ook altijd een fiets die bij je past! Zo fietsen wij op de ebikes van Villette en die heb je in verschillende uitvoeringen en prijzen. Dus ook voor de portemonnee niet onbelangrijk.
Noa woont aan het Twiske, een super mooie omgeving om te wandelen, skeeleren of fietsen met lange paden dwars door en rondom het natuurgebied. Ze schreef eerder ook een leuke blog over Fit in Lockdown.

De afgelopen week kon je op onze socials zien dat we mee sporten via zoom bij Saskia (PT4U). Een heerlijke full body workout vanuit je tuin of woonkamer. Zweten en je spieren voelen is gegarandeerd.
En dinsdagavond 20 april om 18.45 uur kun je meedoen met een fitles van It’s Time For You, van Julie. Zij heeft ons aan het werk gekregen met weerstandsbanden. Ze zijn er in light, medium en heavy. Poeh en heavy is echt wel heel pittig! Winactie komt er ook aan… maar dan moet je wel meedoen de 20e!


Ook doen wij wekelijks een workout met de Disq. Een super efficiënte manier om zonder poespas maar wel met weerstand je hele lichaam te trainen. Het leuke van Disq is dat een workout van 15-20 minuten al effect heeft als je het dagelijks doet. Je wisselt van lowerbody workouts naar upperbody workouts bijvoorbeeld. Maar wij doen ook wel eens een workout van 30-40 minuten waarbij we twee workouts aan elkaar koppelen, ideaal!
En jongens dit was pas week 1! We hebben nog een aantal leuke manieren om jullie te laten zien hoe je kunt sporten. Dus blijf het volgen en doe voor al mee.

De Gezonde Dutchies workout voor elk niveau! In onze video’s laten we de pittige uitvoering van een oefening zien en als het kan een differentiatie voor iets minder intensiteit. Koppel alle video’s aan elkaar, herhaal elk blokje een keer zodat je twee keer de oefeningen doet en je hebt een complete workout.
Hierbij zoals beloofd de linkjes naar de YouTube filmpjes:
HIIT
Benen
Armen
Core

En hierbij de download weekmenu 2!

Veel succes weer deze week.
Liefs,
Denise, Mirella en Noa

Rate this post


2 thoughts on “Fitmaand, part 2!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *