April Fitmaand

Het is wel duidelijk dat bewegen gezond is. Nu we een jaar lang te maken hebben met allerlei beperkingen en sporten bij een club of vereniging lang niet altijd kan, moet je jezelf echt motiveren te gaan bewegen! Wij laten je deze maand zien wat je allemaal wel kunt ondernemen. Zoals de disq, deze zie je op de foto hieronder. Een full body workout, kan altijd en overal.

Gezonde Dutchies hebben in de basis een missie en visie op gezonde voeding. Ook dit staat centraal tijdens deze fitmaand. Onze website staat vol met lekkere en gezonde recepten. Wij leven volgens de 80-20 regel, want een wijntje en een pizza eten hoort ook gewoon bij het leven. En dus volgen wij geen dieet, wij zorgen ervoor dat ons lijf alles krijgt om sterk en gezond te zijn, dat is goede voeding, bewegen en ontspanning!

We helpen je op weg met weekmenu’s, waarvan week 1 nu hieronder te downloaden is!

Je krijgt online challenges, maar ook is er een workout schema voor een week voor je gemaakt door Noa. Dus kom maar op met het trainen van je lijf!

Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook, zo mis je niks en helpen wij je motiveren lekker aan jezelf te werken! En nog even dit; we streven zeker niet naar perfectie of een perfect lijf. Jij moet je gewoon lekker voelen en wij hopen je te inspireren om aan jezelf te werken, tijd voor jezelf te maken en jezelf iets te gunnen!

Liefs,

De Gezonde Dutchies
Denise, Mirella en Noa

Rate this post

Gerelateerde PostsGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *