Comfy @Home

#blijfthuis, nou dat doen we dus! Maar hoe komen we deze dagen in huis door? Want enerzijds gaat het leven gewoon door en op andere gebieden staat het leven letterlijk stil. We passen ons aan en maken er het beste van!

Spanning
Voor ons begon het een paar weken geleden al spannend te worden, we hadden zoveel leuke activiteiten en opdrachten in de agenda maar zagen met elke dag en week vooruit dat onze agenda leeg zou gaan raken. In de aanloop naar deze activiteiten hadden we allemaal leuke afspraken met bedrijven gemaakt om met hun producten mooie content te maken. Producten waar we zelf blij van werden om ze in onze koffer te stoppen en te gebruiken tijdens wandelingen, yoga, zwemmen, sporten, leven rondom het huis, de tent en het hotel. Het was voor ons wel een teleurstelling om te verwerken, maar gelukkig hadden onze samenwerkingspartners alle begrip en vertrouwen dat we nog mooie content zouden maken in de nieuwe realiteit!

Thuis dus!
Hoe overleven we het thuis? We houden ons wel echt vast aan een ritme. Elke ochtend starten we op en gaan we aan ons werk en de kids aan school. De uitdaging zit hem in zelf je werk kunnen doen en leerkracht zijn. Dit is ook niet altijd even gezellig kan ik je vertellen. Kind raakt gefrustreerd omdat iets niet lukt of niet snapt en ik denk; ”ik moet ook aan het werk!”. De eerste week gaf dit wel wat spanningen, maar de tweede week is het een heel stuk beter gegaan! En nu gaat het helemaal super. Oprecht ben ik blij met het zonnetje, dit maakt de dagen een stuk draaglijker en het feit dat we nog naar buiten mogen geeft ruimte. Dus sport ik veel en als ik niet sport dan ga ik regelmatig even naar buiten de tuin in of een wandeling maken. Fietsen is ook een fijne bezigheid benieuwd waarom het zo leuk is? Dat lees je hier. Wat ik ook belangrijk vind, niet zo gek als gezonde dutchie, dat naast bewegen en buiten zijn ook gezonde voeding hoog op het lijstje staat. We eten nog steeds heel gevarieerd en zorgen er voor dat we veel groenten en fruit tot ons nemen.

Bikini Marlies Dekkers
Badpak Marlies Dekkers

Gezellig & comfy
We zijn zelfs al begonnen de tuin voorjaar klaar te maken. Nog geen plantjes en bloemetjes, dus hij is wat kaal, maar we kunnen lekker buiten zitten en van het zonnetje genieten. Op zonnige dagen doe ik dat zelfs lekker op mijn slippertjes voor het zomerse gevoel 🙂 Ook Mirella geniet ondertussen van meer vrije tijd en thuis kunnen zijn. De avonden zitten we knus in onze huispakken op de bank, kijken we tv of een film met het gezin en soms doen we een spelletje. Af en toe gaat de haard aan of branden we nog gezellig de kaarsjes.

Pasen vieren we dit jaar ook thuis, we schreven hier een blog over met daarin twee heerlijke paasrecepten. Met al deze creativiteit van in en rond het huis blijven kunnen we nog wel even voort. We weten immers ook waar we het voor doen #flattenthecurve. We hopen dat jullie in goede gezondheid blijven! En samen komen we hier sterker uit!

Bij deze een dank aan de samenwerkingspartners Ipanema, Marlies Dekkers, Xsensible Shoes, SL&T, I Love Yoga, Liquido Fashion en in het bijzonder True Nature Retreats. Zij hebben ons een online retreat gegeven en in september hopen we dan écht naar Valencia te gaan. De tickets zijn omgeboekt, dus we kijken er naar uit!

Rate this post


1 thought on “Comfy @Home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *