Zuurkoolschotel
27 november 2019
: 20 min
: 35 min
: 55 min
Voor 4 personen
Ingrediënten
- 500 gr verse gesneden zuurkool
- 300 gr rundergehakt
- 300 gr gesneden kastanje champignons
- 2 eieren
- Groot bakje Boursin
- Zout en peper
- Eventueel klein stukje rode peper
- Appel (voor extra frisheid)
Instructies
- Stap 1 Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Stap 2 Breng de gehakt met zout en peper op smaak.
- Stap 3 Roerbak de gehakt en gesneden champignons tot de gehakt gaar is.
- Stap 4 Klop nu de Boursin en de twee eieren goed door elkaar. Snijdt de appel in zeer kleine blokjes.
- Stap 5 Vet een ovenschaal in en maak nu laagjes.
- Stap 6 Begin met de zuurkool, dan de appeltjes erover verdelen, dan het mengsel van gehakt en champignons en als laatste de losgeklopte eieren met Boursin.
- Stap 7 Doe het geheel voor 35 minuten in de oven en aanvallen maar.
- Stap 8 Eventueel kun je in dit gerecht nog aardappel schijfjes toevoegen in een laag.
It’s going to be ending of mine day, except before ending I am reading this wonderful post to increase my know-how.
fantastic issues altogether, you simply won a new reader.
What might you recommend in regards to your publish that you simply made a few days in the past?
Any sure?