Rucolastamppot met Vis

Rucolastamppot met Vis

27 november 2019
: 20 min
: 30 min
: 50 min

Voor 4 personen

Door:

Ingrediënten
  • 1 kilo kruimige aardappels geschild
  • 150 gr rucola
  • 200 ml warme melk
  • 2 klontje roomboter boter
  • snuf peper en zout
  • 4 stukjes wit vis
  • 15 cherry tomaten
  • 1 ui
  • 1 sinaasappel
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven op 200 graden.
  • Stap 2 Doe de witvis in een ingevette ovenschaal met gesneden ui, cherry tomaten en in plakken gesneden sinaasappel.
  • Stap 3 Bak de vis in 30 minuten gaar in de oven.
  • Stap 4 Kook de aardappels in een pan met water, circa 15 tot 20 minuten tot ze beetgaar zijn.
  • Stap 5 Giet ze af en stamp ze fijn met de boter, melk, peper en zout. Schep de rucola er rustig door heen.
  • Stap 6 Serveer het geheel eventueel met nog wat stoofpeertjes.
Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *