Rucolastamppot met Vis

This recipe has no ratings just yet.

Rucolastamppot met Vis

27 november 2019
: 20 min
: 30 min
: 50 min

Voor 4 personen

Door:

Ingrediënten
  • 1 kilo kruimige aardappels geschild
  • 150 gr rucola
  • 200 ml warme melk
  • 2 klontje roomboter boter
  • snuf peper en zout
  • 4 stukjes wit vis
  • 15 cherry tomaten
  • 1 ui
  • 1 sinaasappel
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven op 200 graden.
  • Stap 2 Doe de witvis in een ingevette ovenschaal met gesneden ui, cherry tomaten en in plakken gesneden sinaasappel.
  • Stap 3 Bak de vis in 30 minuten gaar in de oven.
  • Stap 4 Kook de aardappels in een pan met water, circa 15 tot 20 minuten tot ze beetgaar zijn.
  • Stap 5 Giet ze af en stamp ze fijn met de boter, melk, peper en zout. Schep de rucola er rustig door heen.
  • Stap 6 Serveer het geheel eventueel met nog wat stoofpeertjes.

Gerelateerde Posts

Gezonde Dutchies Magazine

Gezonde Dutchies Magazine

Hey Dutchie! We hebben weer iets nieuws voor jou. Het Gezonde Dutchies Magazine en deze is helemaal gratis! In het magazine staan lekkere nieuwe recepten. Ook hebben we verhalen verzameld van échte mensen zoals jij en ook zij hebben hun favoriete recept gegeven om met […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *