Rucolastamppot met Vis

Rucolastamppot met Vis

27 november 2019
: 20 min
: 30 min
: 50 min

Voor 4 personen

Door:

Ingredi├źnten
  • 1 kilo kruimige aardappels geschild
  • 150 gr rucola
  • 200 ml warme melk
  • 2 klontje roomboter boter
  • snuf peper en zout
  • 4 stukjes wit vis
  • 15 cherry tomaten
  • 1 ui
  • 1 sinaasappel
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven op 200 graden.
  • Stap 2 Doe de witvis in een ingevette ovenschaal met gesneden ui, cherry tomaten en in plakken gesneden sinaasappel.
  • Stap 3 Bak de vis in 30 minuten gaar in de oven.
  • Stap 4 Kook de aardappels in een pan met water, circa 15 tot 20 minuten tot ze beetgaar zijn.
  • Stap 5 Giet ze af en stamp ze fijn met de boter, melk, peper en zout. Schep de rucola er rustig door heen.
  • Stap 6 Serveer het geheel eventueel met nog wat stoofpeertjes.
Rate this post

Gerelateerde Posts

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer, is dat nou wat? Manlief hoor ik denken, weer een apparaat in de keuken! Je mensen als ik alles zou uitstallen aan keuken apparatuur is mijn keuken echt te klein. Dus ben ik naarstig opzoek naar een grotere keuken, groter huis of moet […]



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *