Rucolastamppot met Vis
27 november 2019
: 20 min
: 30 min
: 50 min
Voor 4 personen
Ingrediënten
- 1 kilo kruimige aardappels geschild
- 150 gr rucola
- 200 ml warme melk
- 2 klontje roomboter boter
- snuf peper en zout
- 4 stukjes wit vis
- 15 cherry tomaten
- 1 ui
- 1 sinaasappel
Instructies
- Stap 1 Verwarm de oven op 200 graden.
- Stap 2 Doe de witvis in een ingevette ovenschaal met gesneden ui, cherry tomaten en in plakken gesneden sinaasappel.
- Stap 3 Bak de vis in 30 minuten gaar in de oven.
- Stap 4 Kook de aardappels in een pan met water, circa 15 tot 20 minuten tot ze beetgaar zijn.
- Stap 5 Giet ze af en stamp ze fijn met de boter, melk, peper en zout. Schep de rucola er rustig door heen.
- Stap 6 Serveer het geheel eventueel met nog wat stoofpeertjes.