Zoete Aardappel Stamppot
27 november 2019
: 10 min
: 20 min
: 30 min
Ingrediënten
- 600 gr zoete aardappels
- 500 gr andijvie
- 1 ui
- 10 cherry tomaatjes
- peper en zout naar smaak
- 2 krokante kip schnitzels
Instructies
- Stap 1 Was de gesneden andijvie goed indien deze niet kant en klaar is.
- Stap 2 Schil de zoete aardappelen, snijd ze in blokjes en kook ze in een pan met water in 12 minuten gaar.
- Stap 3 Stamp de zoete aardappel met een beetje kookvocht en voeg peper en zout toe.
- Stap 4 Snijd de ui en tomaat in fijne stukjes en bak deze even kort aan, 2 minuten in een koekenpan.
- Stap 5 Roer de rauwe andijvie, de gesneden ui en tomaatjes door de aardappelpuree.
- Stap 6 Bak de krokante schnitzels gaar en snijd deze in kleine reepjes, serveer op elk bord een halve schnitzel.