Zoete Aardappel Stamppot

Zoete Aardappel Stamppot

27 november 2019
: 10 min
: 20 min
: 30 min

Door:

Ingredi├źnten
  • 600 gr zoete aardappels
  • 500 gr andijvie
  • 1 ui
  • 10 cherry tomaatjes
  • peper en zout naar smaak
  • 2 krokante kip schnitzels
Instructies
  • Stap 1 Was de gesneden andijvie goed indien deze niet kant en klaar is.
  • Stap 2 Schil de zoete aardappelen, snijd ze in blokjes en kook ze in een pan met water in 12 minuten gaar.
  • Stap 3 Stamp de zoete aardappel met een beetje kookvocht en voeg peper en zout toe.
  • Stap 4 Snijd de ui en tomaat in fijne stukjes en bak deze even kort aan, 2 minuten in een koekenpan.
  • Stap 5 Roer de rauwe andijvie, de gesneden ui en tomaatjes door de aardappelpuree.
  • Stap 6 Bak de krokante schnitzels gaar en snijd deze in kleine reepjes, serveer op elk bord een halve schnitzel.
Rate this post


3 thoughts on “Zoete Aardappel Stamppot

  • Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article.
    I’ll be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks
    for the post. I will definitely comeback.

  • Hello there, just became alert to your blog through Google, and
    found that it’s truly informative. I’m going to watch out for brussels.
    I will appreciate if you continue this in future.
    A lot of people will be benefited from your writing.
    Cheers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.