Zoete Aardappel Stamppot

Zoete Aardappel Stamppot

27 november 2019
: 10 min
: 20 min
: 30 min

Door:

Ingredi├źnten
  • 600 gr zoete aardappels
  • 500 gr andijvie
  • 1 ui
  • 10 cherry tomaatjes
  • peper en zout naar smaak
  • 2 krokante kip schnitzels
Instructies
  • Stap 1 Was de gesneden andijvie goed indien deze niet kant en klaar is.
  • Stap 2 Schil de zoete aardappelen, snijd ze in blokjes en kook ze in een pan met water in 12 minuten gaar.
  • Stap 3 Stamp de zoete aardappel met een beetje kookvocht en voeg peper en zout toe.
  • Stap 4 Snijd de ui en tomaat in fijne stukjes en bak deze even kort aan, 2 minuten in een koekenpan.
  • Stap 5 Roer de rauwe andijvie, de gesneden ui en tomaatjes door de aardappelpuree.
  • Stap 6 Bak de krokante schnitzels gaar en snijd deze in kleine reepjes, serveer op elk bord een halve schnitzel.
Rate this post

Gerelateerde Posts

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer, is dat nou wat? Manlief hoor ik denken, weer een apparaat in de keuken! Je mensen als ik alles zou uitstallen aan keuken apparatuur is mijn keuken echt te klein. Dus ben ik naarstig opzoek naar een grotere keuken, groter huis of moet […]



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *