Groene Gazpacho

This recipe has no ratings just yet.

Groene Gazpacho

4 december 2019
: 15 min
: 10 min
: 25 min

Door:

Ingrediënten
  • zalmfilet, 4 reepjes van ieder 75 - 100 gram
  • 1 groene paprika
  • 6 salade-uitjes
  • 2 komkommers
  • 2 eetrijpe avocado
  • 1 teen knoflook
  • olijfolie
  • verse dille
  • pijnboompitten voor garnering
Instructies
  • Stap 1 Snijd alle groenten (behalve de dille) in grove stukken en bak dit kort even in een pan aan in een scheutje olijfolie.
  • Stap 2 Voeg hier ook vast een grof gesneden teen knoflook aan toe.
  • Stap 3 Laat dit 5 minuten opstaan.
  • Stap 4 Neem een blender of staafmixer en pureer het geheel glad tot een soep.
  • Stap 5 Neem de (vis)pan en verhit deze op het fornuis rooster nu even kort de pijnboompitten.
  • Stap 6 Bruin geroosterd kleurtje? Haal ze eruit en zet ze even weg.
  • Stap 7 Doe nu olie in de (vis)pan en bak hier kort om en om de mootjes zalm.
  • Stap 8 Let op niet te doorbakken!
  • Stap 9 Neem een ruim diep bord en schenk er een klein laagje soep in.
  • Stap 10 Vervolgens leg je de moot zalm er in. Je moet de zalm nog goed kunnen zien.
  • Stap 11 Garneer met de pijnboompitten en dille. Nog vrolijker of mooier maak je het met eetbare bloemen.
  • Stap 12 Je hebt waarschijnlijk nog soep over? Lekker voor de lunch de volgende dag met wat geroosterd brood en diverse vis zoals makreel, paling, hollandse garnalen.

Gerelateerde Posts

Gezonde Dutchies Magazine

Gezonde Dutchies Magazine

Hey Dutchie! We hebben weer iets nieuws voor jou. Het Gezonde Dutchies Magazine en deze is helemaal gratis! In het magazine staan lekkere nieuwe recepten. Ook hebben we verhalen verzameld van échte mensen zoals jij en ook zij hebben hun favoriete recept gegeven om met […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *