Zalm met Pastinaakpuree en Venkelsalade

Zalm met Pastinaakpuree en Venkelsalade

24 december 2020
: 4
: 15 min
: 15 min

Een gerechtje dat snel klaar is maar met frisse smaak!

Door:

Ingrediënten
  • 800 gr zalm
  • 1 venkel
  • 4 el olijfolie
  • citroen rasp
  • 2 takjes munt gesneden
  • 2 pastinaak
  • 1 groenten bouillonblokje
Instructies
  • Stap 1 Kook de pastinaak in een liter water met het bouillonblokje tot de pastinaak zacht is.
  • Stap 2 Pureer deze met een snufje peper tot een gladde puree.
  • Stap 3 Maak de venkel salade klaar, door de venkel fijn te snijden en voeg hierbij citroenrasp, olijfolie en de munt.
  • Stap 4 Verhit olie in de pan, bak de zalm gaar en serveer de zalm met de salade en puree.
Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *