Zalm met Pastinaakpuree en Venkelsalade

Zalm met Pastinaakpuree en Venkelsalade

24 december 2020
: 4
: 15 min
: 15 min

Een gerechtje dat snel klaar is maar met frisse smaak!

Door:

Ingrediënten
  • 800 gr zalm
  • 1 venkel
  • 4 el olijfolie
  • citroen rasp
  • 2 takjes munt gesneden
  • 2 pastinaak
  • 1 groenten bouillonblokje
Instructies
  • Stap 1 Kook de pastinaak in een liter water met het bouillonblokje tot de pastinaak zacht is.
  • Stap 2 Pureer deze met een snufje peper tot een gladde puree.
  • Stap 3 Maak de venkel salade klaar, door de venkel fijn te snijden en voeg hierbij citroenrasp, olijfolie en de munt.
  • Stap 4 Verhit olie in de pan, bak de zalm gaar en serveer de zalm met de salade en puree.

Gerelateerde Posts

Gezonde Dutchies Magazine

Gezonde Dutchies Magazine

Hey Dutchie! We hebben weer iets nieuws voor jou. Het Gezonde Dutchies Magazine en deze is helemaal gratis! In het magazine staan lekkere nieuwe recepten. Ook hebben we verhalen verzameld van échte mensen zoals jij en ook zij hebben hun favoriete recept gegeven om met […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *