Worteltaart met Chocolade Frost

Worteltaart met Chocolade Frost

28 augustus 2019
: 15 min
: 1 uur 20 min
: 1 uur 35 min
: makkelijk

Door:

Ingrediënten
  • 5 eieren
  • 100 gr zusto
  • 1 mespunt zout
  • 200 ml gesmolten kokosolie
  • 250 gr speltmeel
  • 2 tl kaneel
  • 2 tl bakpoeder
  • 300 gr geraspte wortel
  • 3 bananen
  • 60 gr ongebrande walnoten
  • handje rozijnen
  • Voor de topping:
  • een reep chocolade 92%
  • 2 grote el kokosmelk
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 170 °C. Vet een springvorm in met wat boter.
  • Stap 2 Rasp de wortel, prak de bananen fijn. Hak de walnoten fijn. Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en meng tot een glad beslag.
  • Stap 3 Doe het beslag in de springvorm.
  • Stap 4 Bak 70-90 minuten, controleer na 50 minuten.
  • Stap 5 Voor de topping kun je een reep chocolade smelten en twee eetlepels kokosmelk toevoegen. Verdeel het gladde mengsel over de taart en laat de taart goed afkoelen.

Gerelateerde Posts

Gezonde Dutchies Magazine

Gezonde Dutchies Magazine

Hey Dutchie! We hebben weer iets nieuws voor jou. Het Gezonde Dutchies Magazine en deze is helemaal gratis! In het magazine staan lekkere nieuwe recepten. Ook hebben we verhalen verzameld van échte mensen zoals jij en ook zij hebben hun favoriete recept gegeven om met […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *