Worteltaart met Chocolade Frost

Worteltaart met Chocolade Frost

28 augustus 2019
: 15 min
: 1 uur 20 min
: 1 uur 35 min
: makkelijk

Door:

Ingrediënten
  • 5 eieren
  • 100 gr zusto
  • 1 mespunt zout
  • 200 ml gesmolten kokosolie
  • 250 gr speltmeel
  • 2 tl kaneel
  • 2 tl bakpoeder
  • 300 gr geraspte wortel
  • 3 bananen
  • 60 gr ongebrande walnoten
  • handje rozijnen
  • Voor de topping:
  • een reep chocolade 92%
  • 2 grote el kokosmelk
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 170 °C. Vet een springvorm in met wat boter.
  • Stap 2 Rasp de wortel, prak de bananen fijn. Hak de walnoten fijn. Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en meng tot een glad beslag.
  • Stap 3 Doe het beslag in de springvorm.
  • Stap 4 Bak 70-90 minuten, controleer na 50 minuten.
  • Stap 5 Voor de topping kun je een reep chocolade smelten en twee eetlepels kokosmelk toevoegen. Verdeel het gladde mengsel over de taart en laat de taart goed afkoelen.
Rate this post


1 thought on “Worteltaart met Chocolade Frost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *