Speculaas Perencake

This recipe has no ratings just yet.

Speculaas Perencake

18 september 2019
: 20 min
: 40 min
: 60 min
: Makkelijk

Door:

Ingrediënten
  • 100 gr ongezouten roomboter
  • 100 gr Zusto (of vergelijkbaar suikervervanger)
  • 2 eieren
  • 100 gr speltbloem
  • 50 gr amandelmeel
  • 50 gr boekweitmeel
  • 1 tl bakpoeder
  • 1-2 tl speculaaskruiden (naar eigen smaak dus)
  • 2 rijpe peren
  • amandelschaafsel
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Stap 2 Zorg dat de roomboter op kamertemperatuur is.
  • Stap 3 Mix de roomboter met de Zusto.
  • Stap 4 Zodra dit een mooi mengsel is dan de 2 eieren toevoegen en mixen.
  • Stap 5 Klop de melen met de bakpoeder en speculaaskruiden samen in een kom even met een garde los en voeg dit daarna bij het botermengsel.
  • Stap 6 Mix dit samen tot een beslag.
  • Stap 7 Is je beslag wat droog dan kun je nog 1-2 el gesmolten kokosolie toevoegen aan het beslag.
  • Stap 8 Neem een kleine ronde bakvorm en schep hier het beslag in.
  • Stap 9 De peren schil je en snijdt je in lange parten, deze verdeel je boven op het beslag en druk je iets het beslag in.
  • Stap 10 Bak de cake in 35-40 minuten in de oven.
  • Stap 11 Garneer met amandelschaafsel.

Gerelateerde Posts

Gezonde Dutchies Magazine

Gezonde Dutchies Magazine

Hey Dutchie! We hebben weer iets nieuws voor jou. Het Gezonde Dutchies Magazine en deze is helemaal gratis! In het magazine staan lekkere nieuwe recepten. Ook hebben we verhalen verzameld van échte mensen zoals jij en ook zij hebben hun favoriete recept gegeven om met […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *