Speculaas Perencake

Speculaas Perencake

18 september 2019
: 20 min
: 40 min
: 60 min
: Makkelijk

Door:

Ingredi├źnten
  • 100 gr ongezouten roomboter
  • 100 gr Zusto (of vergelijkbaar suikervervanger)
  • 2 eieren
  • 100 gr speltbloem
  • 50 gr amandelmeel
  • 50 gr boekweitmeel
  • 1 tl bakpoeder
  • 1-2 tl speculaaskruiden (naar eigen smaak dus)
  • 2 rijpe peren
  • amandelschaafsel
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Stap 2 Zorg dat de roomboter op kamertemperatuur is.
  • Stap 3 Mix de roomboter met de Zusto.
  • Stap 4 Zodra dit een mooi mengsel is dan de 2 eieren toevoegen en mixen.
  • Stap 5 Klop de melen met de bakpoeder en speculaaskruiden samen in een kom even met een garde los en voeg dit daarna bij het botermengsel.
  • Stap 6 Mix dit samen tot een beslag.
  • Stap 7 Is je beslag wat droog dan kun je nog 1-2 el gesmolten kokosolie toevoegen aan het beslag.
  • Stap 8 Neem een kleine ronde bakvorm en schep hier het beslag in.
  • Stap 9 De peren schil je en snijdt je in lange parten, deze verdeel je boven op het beslag en druk je iets het beslag in.
  • Stap 10 Bak de cake in 35-40 minuten in de oven.
  • Stap 11 Garneer met amandelschaafsel.

Gerelateerde Posts

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer, is dat nou wat? Manlief hoor ik denken, weer een apparaat in de keuken! Je mensen als ik alles zou uitstallen aan keuken apparatuur is mijn keuken echt te klein. Dus ben ik naarstig opzoek naar een grotere keuken, groter huis of moet […]

Tripjes naar de supermarkt

Tripjes naar de supermarkt

Supermarkt stress Je kent het wel, huilende kinderen, rijen waar er echt meer dan vier wachtenden zijn, lege schappen en geen parkeerplek. Oh wat een hekel kan ik hebben aan die wekelijkse klus het tripje naar de supermarkt! Aan de andere kant ben ik helemaal […]



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *