Wortel Pompoen Cake

This recipe has no ratings just yet.

Wortel Pompoen Cake

17 maart 2020
: 10 min
: 60 min
: 1 uur 10 min

Je kunt bij het mengsel voor het bakken nog gehakte walnoten en of kaneel in plaats van koekkruiden toevoegen.

Door:

Ingrediënten
  • 200 gr ongekookte wortel geraspt
  • 100 gr gekookte pompoen stukjes
  • 6 dadels
  • 150 ml (haver) melk
  • 100 gr amandelmeel
  • 100 gr havermeel
  • 100 gr speltbloem
  • 1 el koekkruiden of speculaaskruiden
  • 1,5 el bakpoeder
  • Snuf zout
  • 25 gr zusto suikervervanger
  • 2 eieren
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Stap 2 Mix de pompoen met de wortel en dadels in de keukenmachine.
  • Stap 3 Voeg hier de melen, bakpoeder, zout en koekkruiden aan toe. Mix kort.
  • Stap 4 Zodra alles gemengd is doe je de eieren en de havermelk erbij en mix dit tot een beslag.
  • Stap 5 Vul een bakvorm die je eventueel eerst bekleed met bakpapier.
  • Stap 6 Vul de bakvorm met het beslag.
  • Stap 7 Bak de cake 45-60 minuten. Prik in het midden met een satéprikker of de cake gaar is.

Gerelateerde Posts

Gezonde Dutchies Magazine

Gezonde Dutchies Magazine

Hey Dutchie! We hebben weer iets nieuws voor jou. Het Gezonde Dutchies Magazine en deze is helemaal gratis! In het magazine staan lekkere nieuwe recepten. Ook hebben we verhalen verzameld van échte mensen zoals jij en ook zij hebben hun favoriete recept gegeven om met […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *