WijnSpijs Wandeling

Zondag 7 juli was de eerste WijnSpijs wandeling in Hoorn. Jaarlijks genieten vele duizenden mensen van deze prachtige stad. Hoorn moet je echt een keer zien, horen, proeven en voelen! Het verleden van de machtige Verenigde Oost-Indische Compagnie, die in de 17e en 18e eeuw met zijn prachtige schepen handelsbetrekkingen onderhield met Aziatische landen, kom je nog overal tegen. Dat geeft de stad zijn bijzondere sfeer. 

De Wijnspijs wandeling is een cadeautje aan jezelf of een ander. Je koopt een gezellige wandeling inclusief gerechtjes en drankjes. Alles spreekt voor zich, van de aanschaf tot en met de route die je moet wandelen, allemaal terug te vinden in je app. Wij hadden een heerlijke en ontspannen zondagmiddag. Bij elk restaurant kregen we een heerlijk gerechtje met bijpassende wijn. En natuurlijk uitleg aan tafel over de wijn-spijs combinaties! Overal werden we hartelijk ontvangen en hebben we genoten van de bijzondere combinaties. Je zit op je gemak en hoeft je zeker niet te haasten, er is altijd tijd en ruimte voor een extra wijntje.  

Hoe werkt WijnSpijs?
Tijdens de Wijnspijs wandeling bezoek je op zondag tussen 12.00-17.00 uur, ongeveer vijf restaurants in een stad naar jouw keuze. Alle restaurants zijn op loopafstand van elkaar, op mooie unieke plekjes. Wanneer je een restaurant binnenkomt scannen ze je code uit de app, hoe makkelijk is dat! Wij hebben genoten van een goedverzorgde middag, waarbij we totaal ontspannen op pad gingen. Wil je meer info bezoek dan de website en boek je eigen WijnSpijs wandeling. Hieronder tref je de nog een indruk van de fantastische gerechten!

Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *