Time to reflect!

De zomer is in volle gang. Ik ben volop aan het genieten van de rust die het met zich mee brengt. Maar voor dat ik zelf in rust modus ben….
Rust is eigenlijk niet iets wat bij mij past, altijd nieuwe ideeën, altijd op zoek naar uitdagingen, dus altijd de drang om iets te doen!
De rust brengt ook wel een groot avontuur met zich mee, want als ik vrij ben probeer ik er wat van te maken! Mijn twee weken vakantie begonnen zonder plannen. Spannend, een open agenda. Ik werd er ook wel wat onrustig van, want thuis stilzitten is niet echt iets voor mij.

Ken je dat gevoel dat er altijd wel iets te doen is? Het huishouden, klusjes in en om rond het huis, zoals de tuin bijhouden. Eigenlijk is er normaal gesproken geen tijd om alles los te laten. Wat heerlijk is het dan, dat je eigenlijk een beetje gedwongen wordt om in deze rustmodus te komen en je er aan over te geven. Uiteindelijk zijn we er natuurlijk wel op uit gegaan, het is immers vakantie!

Ik belandde op Duynpark het Zwanenwater, een super leuke plek aan de kust. Het park met luxe – en tipi tenten ademt één en al rust uit! Iets wat voor mij een zeer welkome verrassing was. Geen keuken, geen prikkels, nee: back to basic. Het is een heerlijk gevoel dat je niks hoeft, maar wel alles kan doen waar je zin in hebt. In de zon liggen, een boek lezen, een wandeling maken in het Zwanenwater of gezellig een ijsje eten bij IJsieprima in het dorp.

Als ik terugkijk op deze zomer was hij anders dan anders, veel leuke en korte trips. Ik had nooit gedacht dat dit op mijn pad zou komen, maar het onverwachte is extra leuk.
De kinderen vermaakten zich uit de kunst, we hadden heerlijk weer en gingen volledig op in de Bohémien sfeer bij onze tipi tent. Ik mocht ook even in de andere lodges kijken en wat een plaatjes! Toch heerlijk dat luxe kamperen in stijl, want elke tent was echt waanzinnig ingericht. Ik had spontaan zin om de kringloop te bezoeken, haha. Ik denk zeker dat we hier van de winter ook heen gaan, want je kan in een aantal luxe winterlodges verblijven. Kachel aan en heerlijk knus bij de haard zitten, ik kan er nu al naar uitkijken. Tenslotte kan ik mij na de zomer al weer gaan verheugen op de kerst!

Hoe is jouw zomer geweest? Heb je kunnen genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft? Wij hebben extra genoten van etentjes, wijntjes en ijsjes. Nu is het wel tijd om de balans weer terug te gaan vinden. Tijd voor back on track, ik voel me toch ook wel lekker bij het ”gewone leven” ritme, rust en regelmaat.
Laat het najaar maar komen, genoeg leuke uitdagingen voor ons!

Liefs Mirella

Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *