Kleur in je leven

Je volgt gezonde Dutchies waarschijnlijk voor je persoonlijke gezonde inspiratie. We zorgen al best goed voor ons zelf! We eten bewust en sporten regelmatig, daarnaast genieten we ook van het leven. Een wijntje en een lekker etentje horen daar gewoon bij. Naast dat we goed voor onszelf zorgen, besteden we ook tijd aan leuke dingen. Activiteiten die bijdragen aan een betere versie van ons zelf. Zo raakten wij ons bewust van het feit dat we eigenlijk wel goed voor ons innerlijk zorgen, maar te weinig tijd besteden aan ons uiterlijk. We gaan niet wekelijks naar een kapper, schoonheidsspecialiste of masseuse, we gaan er zelfs niet maandelijks heen, misschien niet eens jaarlijks!


Tijd voor een inhaalslag, tijd voor een beetje extra aandacht voor ons zelf. In het kader daarvan bezochten wij Miyos in Hoorn, zij hebben een pakket aan diensten die bijdragen aan een mooiere versie van jezelf. Zo geven ze onder andere persoonlijk adviezen op het gebied van een kleurenanalyse en kleur-, kleding- en stijladvies. Ze helpen je met een professionele visagie, kunnen met je mee als personal shopper en bovendien hebben ze een kapsalon en beautysalon.

Wanneer je bij Miyos binnenstapt, proef je direct de gezellige en gemoedelijke sfeer en voel je je al snel thuis. We werden ontvangen door Roos & haar moeder Syl, twee spontane dames die serieus met je aan de slag gaan. Onder het genot van een kopje koffie, thee en wat lekkers begonnen we aan onze kleuranalyse. Wat tof om te zien wat kleur met je doet, zo draagt Mirella altijd zilveren sieraden, maar is ze een goud type en Denise is een van de weinige dames die wel zwart mag dragen. Denise blijkt een winter type en Mirella een lente type.


De make-up styling
Bij het type seizoen dat je bent leer je ook welke make-up goed bij je past. De basis ondertoon van zilver of goud wat je bent bepaalt ook aardig de kleurstelling van de make-up. Zo werd Denise meer met zilver- en grijstinten opgemaakt en Mirella met Goud- en bruintinten. Koele kleuren versus warme kleuren.
De make-up lijn van Miyos hebben de dames zelf bedacht. Allemaal op natuurlijke basis met voedzame ingrediënten voor de huid. De foundation is bijvoorbeeld hydraterend en meteen met een beschermend en voedende dagcrème. Wij gebruiken de make-up nu zelf en zijn er echt heel tevreden over! De kwaliteit is goed, het blijft de hele dag goed zitten en toch zie je niet dat je zwaar in de make-up zit. Precies wat wij belangrijk vinden!

Voor jou!
Zin in een kadootje? Want als je dit leest dan ben je vast ook een Gezonde Dutchie. We willen je inzet belonen en jou samen met een vriendin een gratis make-up workshop bij Miyos geven. Hoe? Ga naar onze Instagram of facebook daar staat op de tijdlijn een post/bericht reageer daar onder met een leuke reactie waarom jij naar de workshop wilt met je vriendin, moeder, nicht, tante of oma en wij nemen contact met je op!

Hopelijk geven wij zo kleur aan jou leven 😉
Liefs,
Mirella en Denise

Rate this post


2 thoughts on “Kleur in je leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *