We love koffie

Liefde voor koffie

De dag begint bij ons met een kop koffie en onze mannen doen gezellig met ons mee. Niet gek dat koffie drinken want 1 à 2 kopjes koffie heeft een stimulerend effect op concentratie en prestatie. Zo lezen we dat het drinken van koffie een gevoel van verhoogde energie geeft en het gevoel van vermoeidheid verdrijft. Ook verbetert cafeïne een klein beetje het geheugen, alertheid en motivatie. Ideaal dus als je een goede focus kan gebruiken tijdens een drukke (werk)dag. Wij nemen dan ook geregeld even een koffie break! Met dat thuiswerken en mooi weer stappen we gewoon even de tuin in en echt genieten van een goede kop koffie. Maar net als met alles is teveel niet handig.

Smaak

Koffie die lekker smaakt en duurzaam is is voor ons ook belangrijk. Wij zijn echte koffie liefhebbers en drinken allerlei variaties: cappuccino, ijskoffie, Spanish coffee wij zijn er allemaal voor in. De herkomst en de verwerking is net als met de druif voor de wijn ook van de koffieboon bepalend voor de smaak. Dus ga eens op smaak safari en probeer welke smaak het beste bij jouw past. Voor een cappuccino gebruiken wij bijvoorbeeld een sterkere koffie dan voor een gewoon zwart bakkie. 

Koffie van de Jones Brothers

De cups van Jones Brothers Coffee zijn de perfecte manier om espresso-koffies thuis of op je werk te drinken. Zij hebben de beste Arabica koffiebonen geselecteerd, deskundig gemengd en gemalen om ze vervolgens stevig in te pakken in de coole cups. Iedere kleur herbergt een andere koffiebeleving boordevol vers geroosterde aroma’s en nog te ontdekken nieuwe smaken. Wat is of wordt jouw favoriet? Je besteld met de code GEZONDEDUTCHIES20 nu met 20% korting.

Doel

Het doel is jou de beste koffie te geven die ze kunnen krijgen. Als Premium Blends of Single Origins, voor espresso of filterkoffie, van bonen geoogst door boeren die het bedrijf kent. Jones brothers vindt dat er geen excuus is voor slechte koffie, zeker niet omdat er zoveel goede koffie groeit. Ze kopen de beste kwaliteit bonen van iedere oogst uit alle delen van de wereld – alleen 100% Arabica vinden zij goed genoeg –, en branden ze dan nauwkeurig op een manier die het beste uit iedere boon haalt. Dan worden ze stevig ingepakt en direct verstuurd, zodat de koffie kraakvers bij jou kan worden afgeleverd.
Je kunt de diverse smaken zien via deze link: https://jonesbrotherscoffee.com/nl/koffiebonen-kopen
Dan nog even dit: de landen van herkomst in de blends kunnen variëren, omdat zij constant op zoek zijn naar de beste kwaliteit bonen voor de allerlekkerste koffie. Ze hopen dat jij met evenveel plezier geniet van de koffie als zij hebben bij het maken ervan.

Duurzaamheid

Jones Brothers zijn zo trots om deze grote innovatie uit te brengen. Want: 0% aluminium, 0% plastic, 100% suikerrietafval + 100% duurzame koffie. Dit is de best mogelijke oplossing waar ze voorheen alleen van konden dromen. De proefverpakking bevat 12 cups van de bekende melanges (4x Noir Espresso, 4x Enigma Espresso, 4x Revive Lungo) en is een geweldige manier om kennis te maken met Jones brothers. Bestellen doe je hier! 
De nieuwe composteerbare koffiecapsules zijn plantaardig! Dat maakt Jones Brothers erg trots en ook superblij, want ook de smaak van de koffie blijft goed!
Er komt snel een winactie aan, wie weet maak jij kennis met Jones Brothers Coffee en ga jij op smaaksafari!

Recept IJskoffie

Maak je eigen ijskoffie, meng onderstaand ingrediënten en geniet van jouw koude koffie moment!
1 kopje afgekoelde koffie van Jones brothers 
ijsblokjes 
100 ml melk 
en een beetje honing 

Rate this post


2 thoughts on “We love koffie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *