Waarom ik soms even offline ben…

Offline het nieuwe onlinerust

De laatste weken zit ik niet zo lekker in mijn vel. Ik ben moe, heel erg moe. Mijn hoofd echter niet die wilt nog zo veel, maar mijn lijf protesteert. Slapen wil ik, alleen maar slapen. Toch geef ik niet toe want ik wil nog zo veel doen. Ik houd die twintig ballen nog steeds in de lucht, soms dreigt er een te vallen, maar vang ik hem toch nog op. Ondanks alle drukte pak ik ook bewust mijn rust. Mijn lijf heeft een mooi bruin kleurtje want mijn zonnebed in de tuin wordt echt wel gebruikt. Wat is het dan toch?

Social Media

Als ik op mijn persoonlijke Instagram pagina kijk zie ik steeds regelmatiger dat mijn laatste post meerdere dagen geleden is, soms wel een week. En als ik naar mijn foto’s kijk zie ik een bezig bijtje. Want ik ben echt overal en nergens, zo lijkt het want ik ben toch ook echt wel veel thuis. Wat me ook opvalt is dat het vooral actieve,fijne, vrolijke, gezellige foto’s zijn. Zegt wat over mij want ik ben niet zo snel klein te krijgen, maar de realiteit is zoals ik hierboven al noemde. Die kant die zie je niet, toch is die er wel.

Offline

Soms ben ik letterlijk offline, dan val ik in slaap terwijl ik mijn moment van rust pak. Nog erger is het moment dat ik mijn ogen niet meer open kon houden terwijl de buren gezellig kwamen borrelen en ik tegen mijn buuf aan in slaap viel. Geloof me dat is niks voor mij, ik sta altijd als laatste op de dansvloer of blijf zo lang mogelijk op een feestje. Op social media ben ik dus de laatste tijd regelmatig even een dag of meerdere offline, ik check dan wel nog posts van andere, maar zelf heb ik dan niet de behoefte iets van mezelf te laten zien. Dus doe ik het ook niet. Ik vind het een heerlijk idee dat ik ook daar een grens kan trekken voor mezelf, #rust! Kan jij dat ook? Vraag jij je wel eens af hoe belangrijk social media in jouw leven is?

En nu?dokter

De huisarts heeft me een paar weken terug kerngezond verklaard nadat ik plotseling mijn bewustzijn had verloren. Hij heeft me grondig onderzocht en heeft mij ook zeker gerustgesteld. Toch maak ik me nu wel een beetje zorgen, gezien ik niet ben wie ik normaal ben en me niet voel zoals ik me normaal voel. Nu gaan we bloedprikken en onderzoek doen naar wat er aan de hand kan zijn. Ik ben vrij nuchter dus verwacht niet dat er iets uit het onderzoek komt. De doktersassistent gaf wel aan dat 2013 de laatste keer was dat ik een bloedonderzoek gehad heb, dus dat ze het zelf ook wel goed idee vond. Ik zal het enerzijds heel fijn vinden als ik hoe ik me voel kan wijten aan een vitamine te kort bijvoorbeeld, dan kan ik er iets aan doen. En anders? Tja dan toch maar beter de balans op zoeken tussen mijn dayjob, mijn bijbaan als sporttrainer, mama zijn, vrouw zijn, vriendin zijn, mijn uit de hand gelopen hobby Gezonde Dutchies, zelf sporten en mijn sociale agenda 🙂 Of ben ik dan echt zo hard toe aan vakantie…

En dan ben ik toch wel stiekem benieuwd hoe jij de balans in je leven houdt? Ben je net zo druk als ik, of pak jij het helemaal anders aan?

Ik deel dit bewust met jou om te laten zien dat niemand perfect is. Iedereen zijn struggles heeft en wij vanuit Gezonde Dutchies dat realistische beeld willen geven. Waar Mirella moeite heeft met afvallen en strijd levert heb ik andere dingen die mij bezig houden. Zodra ik meer weet geef ik weer een update!

Liefs Denise

Rate this post


4 thoughts on “Waarom ik soms even offline ben…”

 • Hello there I am so excited I found your site, I really found you by
  accident, while I was looking on Askjeeve for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say kudos for a tremendous post
  and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the moment but I
  have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I
  have time I will be back to read much more, Please do keep up the awesome work.

 • Hi there! This article couldn’t be written any better!
  Reading through this article reminds me of my previous roommate!
  He constantly kept talking about this. I will forward this article to
  him. Fairly certain he’s going to have a very good read. Thanks for sharing!

 • Awesome blog! Is your theme custom made or did you download it
  from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out.

  Please let me know where you got your theme. Thank you

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.