Fitbox testen!

Review van onze ervaring met de MyFit Supply Box

Oooohhh wat houden wij van verassingen. Elke maand ontvangen wij weer de nodige food post. En elke keer is het openmaken van deze post een feest.

Dit keer ontvingen we een verassings box van My fit Supply, uitpakken maar. In onze storys op Instagram kon je al zien dat Denise meteen enthousiast werd. Het leuke is namelijk dat deze box echt een verassing is. De diversiteit aan producten maakt je nieuwsgierig.

Elke box is gevuld met nieuwe minder bekende producten voor een fitte levensstijl zoals:

  • Raw snacks
  • Sportaccessoires
  • Voedingssupplementen
  • Verzorgingsproducten
  • Boeken / magazines
  • Kortingsbonnen
  • Tips en recepten

Testen

In onze box zaten gezonde, lekkere en nuttige producten. Zo vielen wij meteen aan op de koekjes, zo schattig verpakt! Henny’s Homemade Granolakoekjes met 100% natuurlijke ingrediënten. Je snapt het wel die waren zo op! Onze kids vonden vooral de Matchu Sports Lacrosse Ball interessant, een grote bal om lekker je spierknopen mee te masseren. We gingen dit meteen testen en het blijkt nog een hele kunst om een bal op je rug draaiende te houden. De grootste lol hadden we met het liggen en masseren. Nou ik moet zeggen dat ik toch de voorkeur geef aan een paar sterke mannen handen en dat de kids maar vooral elkaar moeten gaan masseren 🙂

De mannen waren ook nieuwsgierig, nog wat voor hun in de box? Bobby de man van Denise mag aan de magnesium, hij fietst veel dus een prima aanvulling op je dagelijkse voeding en energie. Mirella moest sporten en ging aan de Five Diamonds Starter – Pre workout voor een intensieve training. De training ging super, maar voor iemand die weinig zoet eet is dit drankje wel even wennen qua smaak. We denken wel dat deze zakjes handig zijn, zeker als je al moe bent en toch even jezelf tot het uiterste wilt duwen met sport!

Denise gebruikte de natuurlijke shampoo, wel even gek dat daar een zwart goedje uit komt. Maar eenmaal in je haar sopt het lekker wit. Je haar voelt na het wassen schoon, maar laat niet echt een ‘zeep’ laagje achter.

We kunnen nog wel even door gaan met testen, sommige producten willen we wel meer van hebben. Het is leuk om nieuwe producten te ontdekken en zodoende weer eens wat anders in huis te halen!

Feedback

We hebben een leuk intensief contact gehad met My fit supply en hebben positieve en verbeterpunten aan mogen geven! Wat super leuk is dat er ook echt wat mee gedaan gaat worden. Zo hadden wij enorm de behoefte aan een leuk tijdschrift erbij, lekker onderuit op de bank met koekjes en een blad. Dit blad gaat er komen, vanaf november zit het blad erbij. Wij hebben nu al zin in de avondjes op de bank met thee, het magazine en vast iets lekkers uit de box.

Je kan ook op een makkelijke manier kennismaken met de box. Ze hebben namelijk al voor € 9.95 een try out box, ongeveer 5 producten die je zo door je brievenbus ontvangt. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen! Wij denken al aan onze vriendinnen die wel eens een extra positieve en gezonde attentie kunnen ontvangen, dan een keer geen bloemen maar een leuke verassing van de Fit Box door de brievenbus.

Geef jezelf iedere maand weer een Fit Verrassingsbox cadeau! https://myfitsupply.nl/

Liefs,

Gezonde Dutchies

Rate this post


1 thought on “Fitbox testen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *