Vegetarische Gele Curry

This recipe has no ratings just yet.

Vegetarische Gele Curry

19 februari 2020
: 4
: 10 min
: 1 uur
: 1 uur 10 min

Door:

Ingrediënten
  • Voor de verse curry pasta
  • 1/3 rode peper
  • 1 cm gember
  • 5 takjes koriander
  • 1 ui
  • 2 el kurkuma
  • 1 teen knoflook
  • 1 tl grove zeezout
  • Sap van 1/2 citroen
  • Voor de curry
  • 1/2 blikje bamboe scheuten
  • 200 gr pompoen blokjes
  • 1/2 aubergine
  • 3 paksoi scheuten
  • 4 steeltjes koriander
  • 1 bosui
  • 1 rode paprika
  • 1 blikje kokosmelk
Instructies
  • Stap 1 Maak de ingrediënten voor de currypasta fijn in een vijzel of keukenmachine en bak samen in.
  • Stap 2 Snijdt alle groenten in hapklare stukken.
  • Stap 3 Bak de currypasta samen met de groenten in een pan even kort op middelhoog vuur.
  • Stap 4 Voeg de kokosmelk toe en laat de curry een uur langzaam garen op laag vuur of twee uur in een slowcooker.
  • Stap 5 Serveer de curry met bloemkoolrijst of zilvervliesrijst, welke je garneert met cashewnoten en bosui.

Gerelateerde Posts

Gezonde Dutchies Magazine

Gezonde Dutchies Magazine

Hey Dutchie! We hebben weer iets nieuws voor jou. Het Gezonde Dutchies Magazine en deze is helemaal gratis! In het magazine staan lekkere nieuwe recepten. Ook hebben we verhalen verzameld van échte mensen zoals jij en ook zij hebben hun favoriete recept gegeven om met […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *