Vegetarische Gele Curry

Vegetarische Gele Curry

19 februari 2020
: 4
: 10 min
: 1 uur
: 1 uur 10 min

Door:

Ingrediënten
  • Voor de verse curry pasta
  • 1/3 rode peper
  • 1 cm gember
  • 5 takjes koriander
  • 1 ui
  • 2 el kurkuma
  • 1 teen knoflook
  • 1 tl grove zeezout
  • Sap van 1/2 citroen
  • Voor de curry
  • 1/2 blikje bamboe scheuten
  • 200 gr pompoen blokjes
  • 1/2 aubergine
  • 3 paksoi scheuten
  • 4 steeltjes koriander
  • 1 bosui
  • 1 rode paprika
  • 1 blikje kokosmelk
Instructies
  • Stap 1 Maak de ingrediënten voor de currypasta fijn in een vijzel of keukenmachine en bak samen in.
  • Stap 2 Snijdt alle groenten in hapklare stukken.
  • Stap 3 Bak de currypasta samen met de groenten in een pan even kort op middelhoog vuur.
  • Stap 4 Voeg de kokosmelk toe en laat de curry een uur langzaam garen op laag vuur of twee uur in een slowcooker.
  • Stap 5 Serveer de curry met bloemkoolrijst of zilvervliesrijst, welke je garneert met cashewnoten en bosui.

Gerelateerde Posts

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer, is dat nou wat? Manlief hoor ik denken, weer een apparaat in de keuken! Je mensen als ik alles zou uitstallen aan keuken apparatuur is mijn keuken echt te klein. Dus ben ik naarstig opzoek naar een grotere keuken, groter huis of moet […]

Tripjes naar de supermarkt

Tripjes naar de supermarkt

Supermarkt stress Je kent het wel, huilende kinderen, rijen waar er echt meer dan vier wachtenden zijn, lege schappen en geen parkeerplek. Oh wat een hekel kan ik hebben aan die wekelijkse klus het tripje naar de supermarkt! Aan de andere kant ben ik helemaal […]



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *