Courgette Brownie
11 februari 2020
: 10 min
: 40 min
: 50 min
Ingrediënten
- 1 courgette
- 10 dadels
- 1 banaan
- 2 eieren
- 100 gr zelfrijzend amandelbakmeel
- 1 el kaneel
- 100 gr kokosolie
- 4 el zusto of andere suikervervanger naar smaak
- 1 kopje espresso
- 30 gr cacaopoeder
- Garnering:
- 1 reep 85% chocolade
- Notenmix
Instructies
- Stap 1 Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Stap 2 Meng alle ingrediënten in de keukenmachine tot een glad beslag.
- Stap 3 Giet het beslag in een kleine ronde bakvorm die je hebt ingevet met boter.
- Stap 4 Bak de brownie 40 minuten in de oven.
- Stap 5 Haal uit de oven en laat afkoelen.
- Stap 6 Smelt de 85% chocolade en giet deze over de brownie.
- Stap 7 Hak de noten fijn en verdeel deze over de gesmolten chocolade. Laat de laag hard worden in de koelkast.
Hi! Hoe kun je deze het beste bewaren?
Afgedekt in de koeling +/- 2-3 dagen.