Valentijn vieren @ Abel’s Deli

Valentijn vieren

Toen we de uitnodiging ontvingen om bij de opening te zijn bij Abel’s Deli op 14 februari hoefden we er niet lang over na te denken. We waren namelijk erg benieuwd naar dit concept in Utrecht! En onze mannen, ach die hebben niets met Valentijnsdag dus maakten wij er samen een date van.

Vriendelijk ontvangst

Buddha Bowl Abel's Deli

Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen door Bert en werd er op dat moment een heerlijke Spaanse witte wijn uitgeserveerd met een zeer smaakvolle sushirol. Bert vertelde ons met veel enthousiasme het idee achter het concept en hoe dit tot uiting komt in de zaak zelf. Een combinatie van een gezonde snelle maaltijd om mee te nemen, maar door de toevoeging van producten in de winkel kun je er terecht om een diner thuis compleet te verzorgen! Dagelijks gebruiken zij verse producten en is de basis gezond. Zij houden ook rekening met diverse wensen, door onder andere vegetarische en lactose-vrije gerechten aan te bieden. Na de sushirol kregen we nog de Buddha Bowl uitgeserveerd. Deze is speciaal voor Abel’s Deli ontwikkeld door 3 Michelin sterrenchef Jacob Jan Boerma. Deze sterrenchef staat bekend om zijn ”zuurtje” in de gerechten en het is echt zo, de smaak van de Buddha Bowl blijft gemoedelijk aanwezig in je mond, ook als je de bowl al even op hebt. Je smaakpapillen worden lekker wakker geschud en dat op zeer positieve wijze!

Sweets

Voor de liefhebbers van zoetigheid was het bij Abel’s Deli ook nog eens een feestje toen we het toetje kregen. Hun zelfgemaakte softijs. Oh wat was dit lekker. Gezien wij zelf niet vaak geraffineerde suikers tot ons nemen, vonden we dit ijs niet overdreven zoet. Het was mooi in balans qua smaak. En dan is het nog mogelijk om dit ijs lekkerder te maken met verschillende toppings. Wij denken dat meiden het ijs snel zullen ontdekken, want bij Abel’s Deli hebben ze Unicorn ijs op het menu staan. Meer verklappen we niet, maar dit gaat een hit worden! Ben je lekker in Utrecht aan het winkelen kun je ook voor een heerlijke kop koffie stoppen bij Abel’s Deli. Om mee te nemen, maar ze hebben ook enkele zitplaatsen om even gezellig met uitzicht op het plein van je koffie te genieten. En dan de verleiding proberen te weerstaan om er nog iets zoets bij te nemen. Want Abel’s Deli heeft heerlijke chocolade, snoepjes, cannelloni’s en ander lekkers in de winkel staan. ijs Abel's Deli

Je gaat dus naar Abel’s Deli voor de stadse beleving, waar je snel aan een gezonde dagverse en smaakvolle maaltijd komt, lekker kunt bijpraten met je vriendin terwijl je aan fijne koffie nipt of voor iemand een smaakvol kado wilt kopen. Dus bezoek de store @ Stationshal 12 Utrecht of aan de Vredenburg 157 in Utrecht. Wij hebben in ieder geval genoten deze avond en kunnen niet wachten tot er een Noord Hollands Abel’s Deli opent! Wil je meer weten check dan www.abelsdeli.com.

Liefs,

Denise & Mirella

Rate this post


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.