Gezonde Dutchies op de Gezondheidsbeurs 2018

Op de Gezondheidsbeurs!

Een week geleden stonden we op de gezondheidsbeurs om jullie te vertellen wat onze missie is. Waarom we met Gezonde Dutchies zijn begonnen. We zijn namelijk zelf het levende bewijs dat je die knop echt om kan zetten! Mirella verloor 17 kilo en ik 10 kilo. Daarnaast heeft Mirella een zoon Jelle die een andere manier van eten ook echt hard nodig had in verband met zijn hypoglykemie. Zie de voor en na foto’s van ons. Maar er gebeurde niet alleen iets aan de buitenkant…

mirella voor en na

Denise voor en na

Meer effecten…

Door het veranderen voor onze voedingspatronen en bewuster kiezen voor nog puurdere en gezondere voeding ontstond er een nog groter plezier in koken en bakken. We creëerden er op los in de keuken, nieuwe recepten werden geboren! Meer energie, minder snoepbehoefte en beter slapen waren allemaal positieve effecten naast het verliezen van kilo’s vet!

De beurs

Terug naar de beurs, want dat vonden we ook best spannend kan ik je vertellen. We merkten dat ons verhaal goed aansloot op de behoefte van onze luisteraars. Leuke reacties zoals ; ”Jullie zijn zo heerlijk nuchter en normaal”, ”Waar vind ik het recept van de Pannenkoekentaart?”(deze gebruikten we als voorbeeld om groenten in te verstoppen). ”Fijn dat jullie laten zien dat het écht kan en vol te houden is!”, ”Top dat dit gewoon allemaal lukt binnen het drukke gezinsleven”. Daarnaast hebben we zelf natuurlijk ook onze ups & downs en daar zijn we ook open en eerlijk over. Voor ons is de driehoek van Mindset – Voeding – Beweging echt heel erg belangrijk. De balans houden is continu goed voor jezelf zorgen op deze drie gebieden, zit dit goed dan gaat alles ook veel makkelijker. Wat was het fantastisch leuk om hier te zijn en om enthousiaste mensen die gezondheid net zo belangrijk vinden als wij te mogen ontmoeten.

Ons kookboek

We krijgen ook nog steeds veel vragen over ons kookboek. Het is een kookboek met meer dan vijftig recepten die voor iedereen bruikbaar is. Recepten voor het ontbijt, lunch, diner, dips & spreads en natuurlijk ook snacks & sweets! Je kunt dus elke dag vanuit het kookboek dagmenu’s samenstellen uit alle recepten. We gebruiken zo min mogelijk suikers, maar zeker geen geraffineerde suikers. Ook staan er vegetarische recepten in, of ze zijn vegetarisch te bereiden. We hebben het boek zo gemaakt dat het voor een breed publiek interessant is, maar door de cartoons te gebruiken zeker geschikt voor gezinnen. Wij geloven er echt in dat als je kinderen al jong betrekt in het bereiden van gerechten ze ook meer open zullen staan voor proeven, proberen en experimenteren.

Het kookboek kost € 19.95 je krijgt er overigens nu wel een GRATIS Ebook bij met 4 weekemenu’s om je een vliegende start te geven!

Heb je nog vragen? Mail ons dan: info@gezondedutchies.nl

Liefs,

Denise & Mirella

Rate this post


1 thought on “Gezonde Dutchies op de Gezondheidsbeurs 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *