Algemene informatie Uzuma

Uzuma juices!Uzuma

Onze persoonlijke ervaringen met het nemen van de sappen van Uzuma, zijn redelijk hetzelfde gebleken. Uiteraard vinden wij dat je niet alleen af moet gaan op onze ervaring, maar zelf in alle redelijkheid moet overwegen of je dit eens wilt doen.

We duiken daarom even een beetje in de theorie over deze sapjes en Uzuma, saai wellicht maar wel goed om te beseffen waar we mee bezig zijn. Het Uzuma Slim Programma is speciaal ontwikkeld voor personen die veilig en snel gewicht willen verliezen. Ze leveren jou zeven flessen, voedzame, diverse slow juices voor elke dag van het programma, maar ook, speciaal ontwikkelde, Uzuma App om je te helpen vol te houden. Voor de detox ontvang je ook zeven flesjes per dag, voor de op de detox methode afgestemde smaken en momenten van innemen. Alles is dus goed vooruitgedacht, je hoeft alleen maar te volgen!

Heerlijke en gezonde green juices

Het drinken van Uzuma is een bijzondere ervaring. Een ervaring die bijdraagt aan jouw gezondheid. De basis van Uzuma is gezonde groente. Véél groente, in combinatie met fruit. Uzuma voegt verder helemaal niets toe aan haar sappen. Geen geur-, kleur- of smaakstoffen. Helemaal niets… Alleen zó ervaar je de 100% pure kracht van de natuur. Met Uzuma brengen we een gezonde levensstijl op een eenvoudige manier dichterbij. Uzuma green juice ontstaat niet uit het centrifugeren van groente en fruit maar uit het innovatieve slow juice proces. Je profiteert daarom van het maximale behoud van vitaminen en mineralen.

De Uzuma green juice programma’s

Alle Uzuma green juices zijn los verkrijgbaar, maar nu kan je ook genieten van al je favoriete verse Uzuma sappen als onderdeel van één makkelijk pakket. Op dit moment bieden we vier verschillende en unieke green juice programma’s aan; deze zijn voor snel en gezond afvallen, op gewicht blijven, een fitte en gezonde levensstijl en een detox kuur. Elk van onze Uzuma green juice programma’s zijn specifiek op maat gemaakt om aan de verschillende behoeften en doelen van het moderne leven te voldoen. Om alles uit het leven te kunnen halen kunt u altijd rekenen op Uzuma voor uw dagelijkse dosis voedingsstoffen.

Als je meer wilt lezen over hoe green juice jouw leven kan verbeteren, kan je terecht op ons blog, waar we dieper ingaan op gezondheid, geluk, welzijn en green juice.

Vers aan de deur geleverd, zonder verzendkosten!

Om het maximale uit Uzuma green juice te halen, dient deze vers te zijn. Om er zeker van te zijn dat onze green juice verser dan vers aankomt bij jou thuis, maken we gebruik van de laatste en modernste verpakkingstechnieken – op deze manier blijven alle green juices vers en koel en blijven alle voedingsstoffen intact gedurende het transport. En zeker niet onbelangrijk, de verzendkosten zijn gratis!

 

Er zijn dus verschillende programma’s om te volgen. Check goed op de website van Uzuma waar jouw lichaam behoefte aan heeft!

Uzuma.nl

Voor Gezonde Dutchies volgers hebben we een kortingscode beschikbaar!

Vul bij je bestelling op de Uzuma website: DUTCHIES2017 in en krijg 15% korting op je bestelling.


Gerelateerde Posts

<span class="dojodigital_toggle_title">#DETOX</span>

#DETOX

Detoxen Je hebt vast wel eens gehoord over verschillende manieren van detoxen. Er zijn talloze producten te koop, in de vorm van pillen, thee en poeders om je lichaam te reinigen, je lichaam te ontdoen van gif-en afvalstoffen, oftewel te detoxen. Gelukkig bestaat er ook een manier […]

<span class="dojodigital_toggle_title">Geluksinspiratie</span>

Geluksinspiratie

Heb je ook wat geluksinspiratie voor 2019? want mijn gezonde mindset is ver te zoeken! Nou hier komt die dan… Vandaag de dag denken we voortdurend na over wat we hebben meegemaakt of over wat we nog moeten doen of beleven. Maar het moment waarin we […]Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *