Tripjes naar de supermarkt

Supermarkt stress

Je kent het wel, huilende kinderen, rijen waar er echt meer dan vier wachtenden zijn, lege schappen en geen parkeerplek.
Oh wat een hekel kan ik hebben aan die wekelijkse klus het tripje naar de supermarkt! Aan de andere kant ben ik helemaal fan van de vernieuwende concepten, meer proeven, meer beleven en inspiratie opdoen in de supermarkt. Het is een plaats waar ik vaak op nieuwe ideeën kom, een combinatie van een oud recept in een nieuw jasje. Daarom ben ik ook fan van de Allerhande even heerlijk met een kop thee inspiratie opdoen en zelf nieuwe varianten verzinnen. Het makkelijke is ook nog dat de boodschappen in je keuken worden gebracht, echt iets voor mij 🙂

Dagelijkse kost

Voor ons is eten, drinken en koken een grote passie, iets wat ons dagelijks bezig houd. We proberen ontzettend graag producten uit en geven onze ongezouten mening erover! Wij willen balans in de keuken, dus gezonde producten als basis en af en toe een lekkere uitschieter erbij. Het is ook iets waar Gezonde Dutchies voor staat; Gezonde Hollandse dames die bewust en lekker koken. Wij maken van de maaltijd graag een feestje zonder dat het teveel tijd kost.

Samenwerken met Albert Heijn

In januari wist Albert Heijn ons te vinden! Wat super leuk dat deze grote supermarkt samen wilde gaan werken met Gezonde Dutchies. Wij willen graag aantonen dat lekker eten niet moeilijk of duur hoeft te zijn! Albert Heijn helpt ons door maandelijks een inspiratie box op te sturen, wij testen heerlijke verschillende producten en geven onze mening hier natuurlijk graag over! Onze volgers trakteren we dan weer met mooie foto’s en recepten ter inspiratie. We hebben zo al heerlijke stamppotten, soepen en salades mogen testen. Met de producten van Albert Heijn worden ook wij gedwongen om gezond te koken met spullen uit de supermarkt.

Al 130 jaar is Albert Heijn (of Appie) de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo’n vijf miljoen borden. AH zorgt ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in hun winkelschappen kan vinden!

Volg jij onze kookavonturen met Albert Heijn ook? We hebben een uitdaging voor je? Welk gerecht zou je graag door ons in een gezond jasje gestoken zien, denk aan pasta, stamppot, pizza, patat etc etc waar wil jij nou eens een gezonde variant van? Mail ons of laat een reactie achter onder dit bericht. Zet ons voor die uitdaging, we pakken hem graag aan!

Liefs,

Mirella


Gerelateerde Posts

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer, is dat nou wat? Manlief hoor ik denken, weer een apparaat in de keuken! Je mensen als ik alles zou uitstallen aan keuken apparatuur is mijn keuken echt te klein. Dus ben ik naarstig opzoek naar een grotere keuken, groter huis of moet […]

Cooqing @ Lucas Rive

Cooqing @ Lucas Rive

Als echte foodie is koken, bakken en eten je passie en ben je hier dan ook graag mee bezig. Misschien zelfs wel dag en nacht omdat je weer eens een nieuw recept bedenkt of uren in de keuken staat om iets te maken. En wanneer […]3 thoughts on “Tripjes naar de supermarkt”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *