Trainen met de DISQ

Bewegen is een belangrijk onderdeel bij een gezonde leefstijl. Niet voor iedereen is de sportschool een fijne plek, of aansluiten bij een sportvereniging kan een drempel zijn. Je kunt gelukkig in en rondom je huis zelf sporten. En zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar. Het is niet altijd nodig om heel intensief of lang te bewegen, maar feit is dat bewegen goed is voor je lichaam en je hoofd. Vandaag vertellen we je meer over trainen met de DISQ.

Doelen
Dat je dagelijks moet bewegen is inmiddels wel duidelijk. Echter kun je zelf je doelen bepalen. Niemand zegt dat je moet sporten voor een maatje minder, maar het kan er zeker aan bijdragen. Je kunt bewegen om in ieder geval een goede conditie te krijgen of te behouden, of je doet het omdat je je hoofd leeg kunt maken na een stressvolle dag.
Daarbij draagt bewegen bij aan een goede nachtrust en het sterker maken van je spieren. Het is daarom wel goed om al je spieren te trainen. Het belangrijkste doel van sporten is toch wel dat het de risico’s verlaagt op allerlei aandoeningen, dus je kunt preventief aan je gezondheid werken door te bewegen.

Trainen met de DISQ
Wij trainen regelmatig met de DISQ. Dit is de manier om al je spiergroepen aan bod te laten komen. Met een minimale tijdsinvestering van 10-20 minuten per dag ben je heel goed bezig. Natuurlijk kun je twee tot drie keer per week langer trainen. Alles is mogelijk. Je kunt binnen en buiten trainen. Dus misschien een leuke combi te maken naast je wekelijkse hardlooprondje nog even die DISQ te pakken!
De DISQ is een hoogwaardig mobiel fitnessapparaat. Je draagt aan beide kanten een heupgordel met weerstandsapparaten, het koord dat hieruit komt wordt door de enkelbandjes gehaald en voegt weerstand toe aan elke beweging die je maakt. Dit maakt elke beweging effectiever. De weerstand is makkelijk en snel in te stellen, zodat je op eigen niveau kan trainen. En dat op eigen niveau trainen is nu juist zo interessant aan de DISQ! Want het is op deze manier voor iedereen mogelijk om actief aan de slag te gaan en te bewegen. Zweten en spierpijn gegarandeerd!

DISQ club
Dagelijks in je mailbox ontvang je een nieuwe workout, ja echt! Je wordt gemotiveerd om met je DISQ te gaan trainen. Upper body, Lower body, Total body en/of Core alles komt voorbij. De oefeningen in de workout video’s zijn goed te volgen. En het tempo is lekker. Daarnaast krijg je online support van de trainers om je te ondersteunen bij het bereiken van je doelen.
Voor meer informatie over trainen met de DISQ en abonnementen verwijzen we je graag naar de website.
Je krijgt nu wel eenmalig € 10,- extra korting met code disq-gezondedutchies. We hopen dat jij met de DISQ goed in je vel zit en lekker aan het bewegen bent!

Rate this post


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.