Trademart Utrecht

Bezoek aan Trademart Utrecht

Zoals jullie wellicht al weten is september een maand met enorm veel leuke uitjes. Waar food is zijn wij en we houden van alles wat daar mee te maken heeft. Eten, koken, bakken en proeven je kan ons er voor wakker maken.

Op uitnodiging van Victorinox, onze samenwerkingspartner van de scherpe mesjes mochten we een kijkje komen nemen op de trademart in Utrecht. We vertrokken na een kop cappuccino richting Utrecht. De tijd in de auto vliegt bij ons voorbij omdat er ondertussen druk gebrainstormd wordt over de toekomst van Gezonde Dutchies. Natuurlijk is er dan ook weer even een moment om bij te kletsen over wat er allemaal in ons leven gebeurd. Want hoewel we samen werken, zien we elkaar niet elke week!

Bij aankomst in Utrecht bezoeken we de 3e verdieping. Grote, maar ook kleine merken zijn hier vertegenwoordigd. Pannen, servies, machines, messen, hebbedingetjes, noem het maar op je kon het er vinden. We begonnen bij de zoutsteen demonstratie van AEG, wat een gaaf ding! Deze staat meteen hoog op ons verlanglijstje, de bavette die er op gebakken werd was echt verrukkelijk. Maar ook de mini hamburgers waren zo ontzettend smaakvol.

Daarna hebben we stands bezocht die voor ons nog onbekend waren. We hebben een handig dingetje voor knoflook te malen gespot, heel fijn want dan heb je geen naar knoflook ruikende vingers meer! Ook mooi gekleurd handgemaakt kristal servies, gave apparaten die wij wel in de keuken willen hebben staan en andere leuke producten voor in de keuken.


Bezoek aan de stand van Homeij

Maar we kwamen natuurlijk voor de stand van Homeij. Daar wilden we graag zien wat dit seizoen gaat brengen. Laten we beginnen bij de messen die volledig duurzaam en uit natuurlijk materiaal bestaan, de verpakking is zelfs gerecycled. Daarbij zijn deze messen ook nog eens goed te betalen, wat maakt dat wij fan worden van dergelijk product!

Daarna een gadget waar Mirella helemaal blij van werd, namelijk een bakje om je kruiden in vers te houden. Dit bakje van Prepara zorgt er voor dat je kruiden 3x zo lang goed blijven. Nou wat een uitvinding, beetje water onderin, rechtop in de koelkast plaatsen en klaar.

Denise ging ondertussen ijsjes maken, want er is niets leuker dan thuis je eigen ijs maken en daarna opeten. Yonanas komt met 2 ijsmachines op de markt, je bevroren fruit bovenin de machine doen even aandrukken en je ijs komt eruit. Hoe makkelijk, je kids kunnen nu zelf ijs maken zonder hulp. Er zit een receptenboek bij die je helpt de lekkerste ijscombinaties te maken!

Maar waar wij echt super enthousiast van werden is de spherifactor, deze veranderd elke vloeibaar ingrediënt in kaviaar balletjes. Wat gaaf als we dit nou eens in onze food foto’s toe kunnen passen. Dit zou nog wel eens de uitvinding voor de thuis kok van 2019 kunnen worden. Want bedenk eens hoe mooi je de plaatjes kunt maken als je met zoveel kleur kan werken en het geeft nog een extra smaaksensatie aan je gerecht.

We vinden dit soort events zo leuk omdat we geïnspireerd raken, we kunnen testen & proeven. Wil je weten waar we nog meer deze maand inspiratie gaan opdoen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief, daarin laten we je weten wat we allemaal doen voor Gezonde Dutchies. Of heb je tips waar we echt naar toe moeten, mail ons dan – info@gezondedutchies.nl!

Liefs!

Rate this post


3 thoughts on “Trademart Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *