De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer, is dat nou wat?

Manlief hoor ik denken, weer een apparaat in de keuken! Je mensen als ik alles zou uitstallen aan keuken apparatuur is mijn keuken echt te klein. Dus ben ik naarstig opzoek naar een grotere keuken, groter huis of moet ik me neerleggen dat ik zo nu en dan een apparaat netjes terug zet in de kast of berging. Als fanatieke foodblogger is het zo fijn dat er apparatuur bestaat die het koken eenvoudiger maakt. We houden natuurlijk van uitproberen, maar die complete ontploffing in mijn keuken kunnen ze bij mij thuis niet altijd waarderen. byzoo slowjuicer

Maar als ik dan met een lekker baksel of in dit geval sapje aankom is de bende al snel vergeten. Want lekkere sapjes dat gaat in de Byzoo wel lukken. Wel even opletten nu dat we kritisch blijven, dat we geen verkoop praatje houden, want eerlijk is eerlijk we hebben dit apparaat gesponsord gekregen. Dus hoe eerlijk kunnen en willen we over dit apparaat zijn? Nou heel eerlijk het is een super fijn apparaat en waarom dat zal ik je vertellen!

Review Byzoo Slowjuicer

Bij het openmaken van het apparaat kwamen er wel aardig wat extra deeltjes in beeld. Oeps ik ben niet zo handig, maar met het boekje zat het apparaat snel in elkaar. Je kunt er naast sapjes ook andere dingen mee maken, maar heel eerlijk dat moet ik nog proberen. Eerst maar eens stap 1. Werkt dit apparaat nou beter dan mijn sap centrifuge en is dit lekkerder dan een smoothie?

In vergelijking met een sap centrifuge is de conclusie snel getrokken. Het apparaat is vele malen langzamer, sloooooowwwwww, maar 10 keer makkelijker schoon te maken.
Met een smoothie, dus in een blender kun je dit eigenlijk niet vergelijken. Ik vind dat je smoothies en sapjes het beste kunt afwisselen ook vanwege de vezels en bij smoothies voeg ik graag yoghurt toe. De horizontale techniek is deze slowjuicer van Byzoo perfect geschikt voor bladgroente, tarwegras en andere vezelrijke producten zoals bleekselderij en gember, ideaal voor gezonde groene sappen! Met de verwisselbare neusstukken en de dichte zeef is het ideaal om naast sappen ook tapenade, pindakaas of notenmelk te maken, maar zoals gezegd dat moet ik echt nog proberen. Wel heeft Denise ijs proberen te maken. Zij maakte het simpel met bevroren frambozen en banaan en kreeg er een sorbetachtig ijs uit! Heel erg simpel te maken en snel.rood sapjegeel sapje                                              groen sapje

De Byzoo Horizontale Slowjuicer Rhino is zoals gezegd uitermate geschikt voor vezelrijke ingrediënten. Deze alleseter heeft echter geen enkel probleem met knolgewassen en fruit. Alle groenten en fruit worden met deze slowjuicer tot heerlijk sap gemaakt. Dus als je even genoeg hebt van uw gezonde groene sappen kun je met gemak heerlijk vruchtensap maken. Zo probeerden wij sinaasappels met schil, komkommer, sla, bietjes, knolselderij en een hele hoop fruit soorten. Waar je in de smoothie soms een beetje draderig geheel krijgt, krijg je hier een perfect glad sapje, dus ideaal voor de kids.

Thuis & Gezin

De afgelopen week hebben we toch wel vier van de zeven dagen een sapje gemaakt, vaak als tussendoortje!
Even snel groenten en fruit snijden, in de Byzoo doen en klaar. Zelfs Maud mijn dochter van vijf kon er prima mee overweg. Na het maken van het sapje is de pulp gescheiden van het sap, dus dat kan zo de prullenbak in…. of je gaat experimenteren en maakt van de pulp een lekkere cake.
De onderdelen leg je snel in een bak water in de gootsteen, even afwassen, laten drogen en klaar voor het volgende gebruik!

Kortom, wij kunnen concluderen dat dit een luxe apparaat is welke zeer geschikt voor elk huishouden. Wil jij je kinderen geen pakjes mee naar school geven, dan is dit een super snelle oplossing. Onlangs heb ik een rood sapje gemaakt, aanlengen met water en klaar was de homemade limonade. Wij zijn blij met de Byzoo en zullen hem zeker nog vaak gaan gebruiken en nieuwe dingen gaan uitproberen. Ben je ook nieuwsgierig naar de slowjuicer of andere producten van Byzoo? Ga dan naar www.byzoo.nl.

Mirella & Denise



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *