Thuis in je eigen huis

Acht jaar geleden bouwden wij ons droomhuis. Een ruim licht huis met een leefkeuken, maar niet alles kon meteen, geld speelt immers ook een rol en je moet daarin keuzes maken. Zo ben ik nog elke dag heel erg gelukkig in mijn huis, maar ben ik al jaren bezig het “beter’’ te maken. Aan het veranderen, nieuwe spullen erin, oude kleurtjes eruit. Kortom onrust, want er veranderd steeds iets en het is nog steeds niet waar ik naar op zoek ben. Mijn man en kind die zuchten en steunen want die zijn mijn veranderingen ook wel beu. En vergeet niet dat ook dit steeds geld kost! Zonde…

Met de drukte van een baan, gezin, sport en Gezonde Dutchies, wil ik gewoon thuis in huis kunnen zijn, ontspannen en de onrust kwijtraken. Het werd dus tijd om dit flink aan te pakken! Zo ontstond het idee om jou mee te nemen hoe belangrijk die mindset is en wat je daar aan kunt doen. Mirella pakt daarom eens goed de zolder aan, haar plek om zich terug te kunnen trekken of op een zondag heerlijk relaxed op te staan. En ik?

Eenheid!
Ik ga beneden aan de slag met eenheid. Alle basis ingrediënten zijn goed! Het mist alleen wat durf en het complementair zijn aan elkaar. En dat was nu precies waar ik naar op zoek ben en waar mijn onrust vandaan komt. De open haard is een fantastische plek, maar ook als deze niet brand wil ik er heerlijk ontspannen kunnen zitten en een boek lezen of naar de tv kijken. De eetkamer leent zich door de ruimte die we daar hebben om er de hele dag door te brengen. Wat we ook vaak doen, maar het is er saai, rommelig en kan wel wat styling gebruiken om ook die inspiratie voor het koken, bakken en fotograferen aan te wakkeren! 

En hier komt Bianca in beeld. Als interieurstylist weet zij als geen ander waar de mismatches zijn gemaakt. En schroomt ook niet om aan te geven wat anders en beter kan. Na haar eerste bezoek kon ik al aan de slag met de kwast en verf. De plinten kregen een nieuwe witte laag en het onderstel van de eettafel werd zwart. Ik heb letterlijk tegen mijn man gezegd: ‘’Vertrouw me, het komt goed’’. Ik had namelijk alle vertrouwen in Bianca en onze samenwerking.

stijladvies

En toen…
Bianca kwam na twee weken terug om haar styling ideeën met mij te delen. Haar focus was familie, warme sfeer en stoer. We hadden van te voren samen een bord op Pinterest aangemaakt waar ik mijn voorkeuren in kon zetten en zij vanuit daar een passend advies kon bedenken op de basis inrichting die ik al heb, mijn wensen die ik met haar heb gedeeld en de beelden die ik stuurde in Pinterest. Dit werkte super want Bianca kreeg voor elkaar wat mij niet lukte!

Het eindresultaat zie je eind oktober, maar hier al een blij ei!
Dankzij Xenos, Rofra Home en BasicLabel hebben we mooie nieuwe meubels en accessoires kunnen uitzoeken die volledig in de nieuwe stijl passen en de eenheid creëren die ik zoek.

Rate this post


4 thoughts on “Thuis in je eigen huis

 • What’s up it’s me, I am also visiting this web page on a regular basis,
  this website is truly nice and the people are truly sharing good thoughts.

 • With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism
  or copyright infringement? My website has a lot of unique content I’ve either written myself or outsourced but it seems a
  lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any
  ways to help reduce content from being stolen? I’d genuinely appreciate it.

 • Hey there! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to look it over.
  I’m definitely loving the information. I’m book-marking and
  will be tweeting this to my followers! Wonderful blog and great design and style.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *