Rode Linzen Couscous met garnalen

Rode Linzen Couscous met garnalen

15 december 2019
: 15 min
: 5 min
: 25 min

Door:

Ingrediënten
  • 150 gr gekookte garnalen
  • 3 witlof
  • 150 gr couscous
  • 2 wortels
  • verse peterselie bosje
  • groentebouillon blokje
  • 2 limoen
  • olijfolie
  • zeezout en peper
  • Optioneel eetbare bloemen
Instructies
  • Stap 1 Maak de groentebouillon aan.
  • Stap 2 Snijd de wortels in hele kleine stukjes en kook deze beetgaar in de bouillon.
  • Stap 3 Haal de wortel eruit en kook vervolgens volgens de bereiding op de verpakking de couscous in de bouillon.
  • Stap 4 Rasp en pers de limoen uit.
  • Stap 5 Hak de peterselie fijn, houdt wat mooie takjes apart voor de garnering.
  • Stap 6 Was de witlof en trek blad los van de krop. Zorg dat je mooie gelijke schuitjes hebt om te vullen.
  • Stap 7 De couscous lepel je in een kom samen met de limoen, wortel en peterselie, hier vroeg je ook een scheutje olijfolie aan toe en zout en peper naar smaak.
  • Stap 8 Vul elk schuitje met de couscous en top af met wat garnalen. Garneer peterselie takje en eventueel eetbare bloemen
Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *