Rode Linzen Couscous met garnalen

Rode Linzen Couscous met garnalen

15 december 2019
: 15 min
: 5 min
: 25 min

Door:

Ingredi├źnten
  • 150 gr gekookte garnalen
  • 3 witlof
  • 150 gr couscous
  • 2 wortels
  • verse peterselie bosje
  • groentebouillon blokje
  • 2 limoen
  • olijfolie
  • zeezout en peper
  • Optioneel eetbare bloemen
Instructies
  • Stap 1 Maak de groentebouillon aan.
  • Stap 2 Snijd de wortels in hele kleine stukjes en kook deze beetgaar in de bouillon.
  • Stap 3 Haal de wortel eruit en kook vervolgens volgens de bereiding op de verpakking de couscous in de bouillon.
  • Stap 4 Rasp en pers de limoen uit.
  • Stap 5 Hak de peterselie fijn, houdt wat mooie takjes apart voor de garnering.
  • Stap 6 Was de witlof en trek blad los van de krop. Zorg dat je mooie gelijke schuitjes hebt om te vullen.
  • Stap 7 De couscous lepel je in een kom samen met de limoen, wortel en peterselie, hier vroeg je ook een scheutje olijfolie aan toe en zout en peper naar smaak.
  • Stap 8 Vul elk schuitje met de couscous en top af met wat garnalen. Garneer peterselie takje en eventueel eetbare bloemen
Rate this post

Gerelateerde Posts

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer, is dat nou wat? Manlief hoor ik denken, weer een apparaat in de keuken! Je mensen als ik alles zou uitstallen aan keuken apparatuur is mijn keuken echt te klein. Dus ben ik naarstig opzoek naar een grotere keuken, groter huis of moet […]



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *