Review | Pulsin Repen

Snacktime met Pulsin repen!

Tijd om jullie kennis te laten met Pulsin repen die wij hebben mogen testen afgelopen weken.pulsin reep sportWe kregen een pakketje opgestuurd met diverse smaken van deze repen zowel de raw choco als de haver variant. Onze eerste reactie was heel enthousiast alleen al op de verpakkingen van deze repen, een vrolijk verpakte reep! Je gooit ze snel in je tas als tussendoortje. En er zijn zoveel smaken en mogelijkheden dat er genoeg te kiezen valt, dat is top natuurlijk!

Hoe smaken ze?

De repen zelf zijn lekker en we hebben geen smaak gevonden die we niet lekker vonden. Natuurlijk heeft een ieder wel een favoriet. Anders dan de repen in de supermarkt zijn de repen van Pulsin gemaakt van natuurlijke producten. Op hun website kun je zelfs kiezen voor het soort voedingsstijl dat je volgt en welke repen daar goed in passen. De repen zijn ook echt voedend en vullend, waardoor wij vinden dat ze een gezonde keus zijn. Echter bevat een reep wel aardig wat calorieën, hierom vinden wij dat je goed af moet wegen wanneer je een reep eet. Zeker binnen een sportieve en actieve levensstijl passen de repen goed! Eet je de reep als tussendoortje rond 10 uur dan heb je een fijne snack bij je waardoor je goed verzadigd raakt en voldoende energie uit de reep haalt om nog even door te kunnen. Ben je vegetarisch dan is de aanvulling van eiwitten uit deze repen een gezonde toevoeging.

Over Pulsin

Omhels het natuurlijke ritme van het leven!
Dit is onze mantra en zit in het hart van ons merk en drijft alles wat we doen van productontwikkeling tot verpakkingsontwerp.
Hier op het hoofdkantoor van Pulsin in Gloucestershire doen we er alles aan om zeer voedzame voedingsmiddelen te leveren die dagelijkse eetmomenten veranderen in gezondheidsoptimalisatiemogelijkheden die onze natuurlijke gebalanceerde toestand behouden en verbeteren. Elk productassortiment is vervaardigd en gevoed door Ben, Nick en Simon – drie universitaire vrienden die het afgelopen decennium de mening hebben gedeeld dat alle mensen, van alle leeftijden, gezond voedsel zouden moeten kunnen eten zonder afbreuk te doen aan de smaak.

Door het creëren van heerlijk voedende Raw Choc Brownies, fruitige haverrepen voor kinderen, biologische Beond-fruitrepen, ongeparfumeerde eiwitpoeders en proteïneboosters die vol zitten met de beste ingrediënten die de natuur kan bieden, kunnen we je helpen om je natuurlijke ritme en balans gedurende de dag te behouden.

Dus, of je nu tegen de drukte vecht in die spitsuurtrein, halverwege de ochtend een vergadering belegt of je cross-fit-sessie doorbrengt, ons assortiment helpt je energieniveau te behouden, je eiwitinname te verhogen en van schuldvrije snacks te genieten.

Wij zeggen, test ze zelf! Check de website https://www.pulsin.co.uk

Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *