Review | De Pindakaaswinkel!

Test test test….

Oke…..we geven het toe! Wij zijn pindakaas fans. Maar ja in onze gezonde levensstijl past niet elke dag pindakaas, of toch wel?! We weten genoeg recepten om pindakaas stiekem in te verwerken. Bovendien hebben we kinderen die ook wel eens ouderwets een broodje pindakaas mee naar school willen. Al geven we daar natuurlijk wel de “Gezonde Dutchies” twist aan. Bijvoorbeeld door onze boekweit wrap (recept uit ons kookboek) te beleggen met pindakaas en banaan! Wat ons betreft een goddelijke combinatie. Maar wat dacht je van onze snack balletjes met pindakaas erin of de gezonde lionrepen.

Pindakaaswinkel

Je hebt pindakaas en pindakaas van De Pindakaaswinkel en als je gaat testen
proef je het verschil. Wij waren aangenaam verrast over de smaak en texturen van deze pindakaas.

De twee smaken die wij hebben getest zijn:

Dadel Kaneel & Karamel Zeezout

Wat ons opviel aan de pindakaas

Kleur, smaak en textuur is echt romig, vol en ruikt heerlijk.

Verder kunnen we over deze pindakaas zeggen: * zoutarm * vrij van palmolie * 7 smaken lactosevrij * 7 smaken zonder toegevoegde suiker * glutenvrij * vers; ze proberen de voorraad binnen 2 weken compleet te vernieuwen * basis bestaat alleen uit pinda en kokosolie.

Achtergrond informatie

cracker pindakaas banaan

Het pindakaas avontuur is begonnen aan de keukentafel, daar werden door Michiel Vos de eerste smaken gecombineerd. Michiel is boerenzoon en al van jongs af aan groot pindakaasfan maar miste de variatie bij dit beste beleg in een potje. Na een aantal succesvolle testjes te hebben uitgevoerd besloot hij er serieus werk van te gaan maken. Het idee van een pindakaaswinkel was geboren.

Aan de Czaar Peterstraat in Amsterdam werd vervolgens een pand in gebruik genomen en de letters De Pindakaaswinkel op het raam geplakt. De overweldigende reacties die hierop volgden en het gevoel van Nederlandse saamhorigheid maakte meteen duidelijk dat het juiste pad was ingeslagen om een daadwerkelijke winkel te beginnen met alleen maar pindakaas.

Bij De Pindakaaswinkel gebruiken ze alleen echte ingrediënten, geen palmolie, toegevoegde suikers of kunstmatige smaakstoffen. Daarbij zoeken zij naar de eerlijkste ingrediënten, fair trade en/of biologisch. De pinda’s worden gemalen en daarna worden de potjes met de hand gemengd en gevuld.

Kortom, deze pindakaas is puur, het is goed voor je spieropbouw en helpt zelfs bij het afvallen. Je doet jezelf en je lijf er dus een plezier mee! Hopelijk genieten ook jullie binnenkort van deze heerlijke producten.

Meer info: https://depindakaaswinkel.nl

Rate this post

Gerelateerde Posts

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer, is dat nou wat? Manlief hoor ik denken, weer een apparaat in de keuken! Je mensen als ik alles zou uitstallen aan keuken apparatuur is mijn keuken echt te klein. Dus ben ik naarstig opzoek naar een grotere keuken, groter huis of moet […]Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *