Feestdagen met Gezonde Dutchies…Doe je mee?

Aan alle Dutchies,December met gezonde dutchies

De feestdagen zijn in zicht. Sinterklaas met zijn taai taai en pepernoten, kerst met overheerlijke uitgebreide diners en gourmetten met de familie en oud en nieuw met heerlijke oliebollen en champagne! Hoe kom je deze dagen door zonder uit de bocht te vliegen?
Wellicht nog beter: hoe ga je er voor zorgen dat jij in je feestdagen outfit past! Doe de komende weken mee met Gezonde Dutchies om te werken aan je voeding en beweging. Ook wij gaan aan de slag, want net als jij moeten wij ook onze feestjurken aan! Dus snel aan de bak om lekker in je vel te zitten.

Hoe gaan we dit doen?

Volg ons op Instagram en Facebook daar inspireren en motiveren wij jou om door te zetten naar een happy & healthy jij!
Wij gaan aan de slag met een weekplanner en laten jou weten wat wij eten. Onze ups & downs, ja die delen wij ook! Eerlijk is eerlijk die horen erbij. Sporten is ook onderdeel van het plan, dus krijg je fantastische foto’s te zien tijdens of na onze sportactiviteiten. Geloof ons die zijn niet flatteus 😉 Zo trainen wij bij Mom in Balance, gaan we naar de sportschool, doen we aan yoga, hardlopen en workouts thuis! Trainen en sporten kan overal.

We geven je graag mee dat je tijdens de feestdagen gewoon lekker moet genieten! De dagen ervoor en erna pak je de draad weer op. Uiteraard zijn er tips om op de feestdagen een stukje balans te houden. Dat gaan we je laten zien.

Ons doel is jou te motiveren en inspireren. Heb je daar meer hulp bij nodig? Dan kun je het Snelle Gezonde Start pakket aanschaffen voor € 17.50. Zo krijg je onze gezonde levensstijltips, een weekplanner, een workout schema en een weekmenu, zodat je weet wanneer wat moet eten. Ons nieuwe kookboek is ook zeker aan te raden, want ook daar vind je tips en recepten die helpen bij jouw gezonde levensstijl. Gebruik #gezondedutchies in jouw posts op Instagram en Facebook zodat we jou ook kunnen volgen! Laat zien dat jij er hard aan werkt en inspireer anderen.

Samen knallend, fit en gezond 2018 in! Let’s do this!

Liefs,

Mirella en Denise


Gerelateerde Posts

Cooqing @ Lucas Rive

Cooqing @ Lucas Rive

Als echte foodie is koken, bakken en eten je passie en ben je hier dan ook graag mee bezig. Misschien zelfs wel dag en nacht omdat je weer eens een nieuw recept bedenkt of uren in de keuken staat om iets te maken. En wanneer […]

<span class="dojodigital_toggle_title">Vriend en Vijand</span>

Vriend en Vijand

Eten, mijn vriend en mijn vijand! Dat ik liefde voor eten heb, dat kan jullie niet ontgaan zijn. Die liefde is er bij mij met de paplepel in gegoten. Thuis toen ik klein was aten we vaak aardappels met groenten, het lekkerste vond ik de […]Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *