Recept Toscaanse Garnalen

This recipe has no ratings just yet.

Toscaanse Garnalen

5 februari 2019
: 10 min
: 15 min
: 25 min
: Makkelijk

Voor 4 personen.

Door:

Ingrediënten
  • 350 gr - 500 gr grote garnalen (gamba's zonder schil)
  • 1 ui
  • 2 handjes verse spinazie
  • 1/2 courgette
  • 1/2 - 1 kopje witte wijn (optioneel)
  • 150-200 ml alpro cuisine (rice of soja)
  • 100 gr gedroogde zon tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 1 el Italiaanse Kruiden
  • wat verse peterselie
  • 75 gr geraspte parmezaanse kaas
  • zout en peper
Instructies
  • Stap 1 Verhit een eetlepel olie in een wok of grote koekenpan.
  • Stap 2 Voeg hier de knoflook en ui aan toe.
  • Stap 3 Bak kort en voeg dan snel de garnalen toe. Even snel om en om bakken en de garnalen eruit halen en in een schaal doen en wegzetten.
  • Stap 4 Doe weer een eetlepel olie verwarmen in de pan (ui en knoflook zijn in de pan gebleven) voeg hier de tomaten, courgette en wijn aan toe. Laat even kort inkoken.
  • Stap 5 De nu de alpo room erbij met de Italiaanse kruiden en wat zout en peper om op smaak te brengen.
  • Stap 6 Spinazie toevoegen zodat dit kort mee kookt en slinkt.
  • Stap 7 Als alles een beetje kookt doe je er de geraspte kaas bij en roer rustig door.
  • Stap 8 Nu kunnen de garnalen er weer bij en kook dit op laag vuur 5 minuten.
  • Stap 9 Eet dit gerecht met pasta of brood.

Gerelateerde Posts

Gezonde Dutchies Magazine

Gezonde Dutchies Magazine

Hey Dutchie! We hebben weer iets nieuws voor jou. Het Gezonde Dutchies Magazine en deze is helemaal gratis! In het magazine staan lekkere nieuwe recepten. Ook hebben we verhalen verzameld van échte mensen zoals jij en ook zij hebben hun favoriete recept gegeven om met […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *