Recept Hartige Aspergetaart

Hartige Aspergetaart

3 februari 2019
: 20 min
: 40 min
: 60 min
: Redelijk makkelijk

Maak het jezelf makkelijk en serveer eventueel ook vlees of vis uit de oven, dan heb je complete maaltijd!

Door:

Ingrediënten
  • 1 bakje kleine groene asperges
  • 1 bakje cottage cheese á 200 gr
  • 2 eieren
  • 100 gr kastanjechampignons
  • 50 gr geraspte kaas
  • 7 plakjes bladerdeeg
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • Zout en peper naar smaak
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Stap 2 Leg de bladerdeegvellen op het aanrecht om te ontdooien.
  • Stap 3 Snijd de champignons in schijven.
  • Stap 4 Mix in een kom de cottage cheese met de 2 eieren (kan gewoon op de hand).
  • Stap 5 Voeg nu de geraspte kaas, zout, peper en kruiden toe.
  • Stap 6 Mix alles nog even door.
  • Stap 7 Vet een ovenschaal in (ik gebruikte een rechthoek ongeveer 25 cm).
  • Stap 8 Haal de papiertjes van de bladerdeegvellen af en bedek de bodem van de schaal met de vellen.
  • Stap 9 Snijd de andere vellen in delen zodat je de randen van de bakvorm ook kan bedeken met bladerdeeg.
  • Stap 10 Giet nu het mengsel van cottage cheese in de vorm en verdeel gelijkmatig.
  • Stap 11 Leg daar nu de schijven champignons overheen.
  • Stap 12 Nu zijn de asperges aan de beurt deze verdeel je over de champignons.
  • Stap 13 Druk alles licht aan in cottage cheese mengsel.
  • Stap 14 Nu kan het de oven in, zeker 30-40 minuten baktijd.
  • Stap 15 Tot dat het bladerdeeg lekker bruin kleurt en mengsel zichtbaar gaar is.
Rate this post

Gerelateerde Posts

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer, is dat nou wat? Manlief hoor ik denken, weer een apparaat in de keuken! Je mensen als ik alles zou uitstallen aan keuken apparatuur is mijn keuken echt te klein. Dus ben ik naarstig opzoek naar een grotere keuken, groter huis of moet […]



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *