Recept Flammkuchen

Flammkuchen

3 februari 2019
: 15 min
: 20 min
: 35 min
: Makkelijk

Flammkuchen eet je lekker bij een kop soep, of als party snack!

Door:

Ingrediënten
  • 300 gr speltbloem
  • 4 gr gist
  • zout
  • 180 ml lauw water
  • 2 el olijfolie
  • snuf Italiaanse kruiden
  • Crème Fraîche
  • Beleg naar keuze (vis, asperges, ham, champignons etc)
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Stap 2 Maak de gist klaar volgens de bereidingswijze op verpakking.
  • Stap 3 Mix dit samen met de bloem en olijfolie en kruiden. Kan in een machine met deeghaken.
  • Stap 4 Bak de bodem af in 20 minuten.
Rate this post

Gerelateerde Posts

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer, is dat nou wat? Manlief hoor ik denken, weer een apparaat in de keuken! Je mensen als ik alles zou uitstallen aan keuken apparatuur is mijn keuken echt te klein. Dus ben ik naarstig opzoek naar een grotere keuken, groter huis of moet […]



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *