Recept Curry Madras

Curry Madras

4 februari 2019
: 20 min
: 10 min
: 30 min
: Makkelijk

Curry Madras op eenvoudige wijze!

Door:

Ingredi├źnten
  • 350-400gr kipfilet
  • 150 gr champignons
  • 1 zoete punt paprika rood
  • 1 broccoli
  • 1-2 el curry madras kruiden (potje van Jonnie de Boer)
  • 100 ml kokosmelk
  • zilvervliesrijst (met spelt)
  • zout naar smaak
  • olie om in te bakken
Instructies
  • Stap 1 Snijd eerst de kipfilet in kleine blokjes.
  • Stap 2 Zet dan een pan water op en kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
  • Stap 3 Snijd groenten in kleine stukjes of partjes.
  • Stap 4 Zet nu nog een pan op het vuur en kook de broccoli roosjes kort in heet water, bijtgaar!
  • Stap 5 Neem een wok of grote koekenpan en verhit wat olie (kokos-of olijfolie).
  • Stap 6 Bak de kipfilet bijna gaar.
  • Stap 7 Voeg de groenten toe, wacht even met de broccoli.
  • Stap 8 De curry madras kruiden in de pan bij de kipfilet strooien en kokosmelk toevoegen.
  • Stap 9 Rustig roeren en vuur laag houden.
  • Stap 10 Proef even of je nog wat zout toe wilt voegen.
  • Stap 11 Wanneer alles bijna klaar is roer je de broccoli nog even in de saus met kip en groenten mee.
Rate this post


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.