Banaanbrood, wie kent het niet. Inmiddels is banaanbrood een healthy snack geworden die je altijd in je vriezer moet hebben. Wij wilden hier wel eens een variant op maken, dus is er een recept ontstaan van een banaanbrood met mango en een verrassende twist van Soof siroop.
Banaanbrood met Mango
3 maart 2019
: 15 min
: 40 min
: 55 min
: Makkelijks
Ingrediënten
- 200 gr boekweitmeel
- 100 gr speltbloem
- 1 ½ tl wijnsteenzuurpoeder
- 2 scheutjes Soof siroop sweet potato, cinnamon & apple
- 200 ml kokosmelk
- 3 bananen, gepureerd
- 3 eieren
- snufje zout
- 1 mango ter decoratie
Instructies
- Stap 1 Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Stap 2 Meng nu alle ingrediënten, behalve de mango in de keukenmachine.
- Stap 3 Doe in een cake blik een bakpapiertje.
- Stap 4 Giet het beslag hier in.
- Stap 5 Snijd de mango in plakjes en druk deze boven schuin in de cake.
- Stap 6 Bak in de oven voor ongeveer 40 minuten.