Quality Time

Culinaire quality time

quality time

Rennen, vliegen, werken, school, kids, allemaal factoren in ons dagelijks leven die ons bezig houden! Quality time? Hoe zit dat ook al weer?
We kennen dat gevoel allemaal wel, die trein die maar aan het rijden is en jij denkt op welk perron kan ik even uit stappen, RUST!

Het dagelijks leven van ons is prachtig, huisje, boompje en ja sinds kort ook een beestje. Maar met 2 jonge kids ben je altijd in de weer. De dag begint met opstaan, broodtrommels smeren, naar school brengen en werken. Nou dat laatste daar ben ik even mee gestopt, maar ik kan je vertellen het is er niet rustiger op geworden!
In plaats van werken, studeer ik nu voor voedingsconsulent, ik ben een baan aan het zoeken en ondertussen ben ik zo’n 3x per dag aan het instagrammen. Manlief is aan het werk voor zijn baas en draait daarnaast nog een eigen zaak. Kortom in ons huis is het nooit stil of saai! Het avond eten bestaat bij ons uit koken, fotograferen en opeten. Meestal is mijn keuken een waar slachtveld, brengen we de kinderen naar bed en ploffen we eindelijk om 20.30 uur moe op de bank.

Ken je dat, waar blijft de tijd tussen op staan en slapen gaan? Soms moet je die tijd creëren, door samen er op uit te gaan! Niet mét de kids, maar samen, zoals je elkaar ooit heb leren kennen. Zo besloten Rick en ik afgelopen maandag naar restaurant Meijers in Medemblik te gaan. Ik kan zeggen dat we intens hebben genoten. Dit is tijd maken voor elkaar, lang tafelen, goede gesprekken en heerlijke wijntjes. Het enige min puntje is dan toch mijn telefoon, want al die prachtige gerechten moeten gefotografeerd worden. Ongemerkt heb ik dat ding toch wel een stuk of 6 keer in mijn hand, jonge jonge, is iets met verslaving of zo?!

Maar goed, wat is het fijn om even samen te zijn. Aangezien ik elke dag met eten bezig ben, is een goed restaurant heel belangrijk. Welke zouden jullie mij aanraden?Als fijnproever wil ik verast worden, moeten smaken kloppen, ingrediënten vers zijn en een mooie presentatie is ook wel fijn! Bij Meijers kwam alles samen, goed gezelschap, mooie locatie en super eten. Omdat ik kritisch ben qua eten, is het best lastig om mij tevreden te stellen. Maar zo’n culinair feestje als gisteren kan ik iedereen aanraden. Je leert er echt andere smaken waarderen, zo is Rick (manlief) meer iemand van een lekker stukje vlees, maar ook hij waardeerde dit eten zeker. Een avond met z’n tweeën op de bank van het restaurant zorgt voor mooie gesprekken, je evalueert je leven onder het genot van food&wine. Het is toch anders dan aan je keukentafel, het zijn waardevolle momenten die je moet creëren.

Ik kan je echt aanraden quality time in te bouwen, maak tijd voor elkaar. Kom tot elkaar en geniet van je leven!
Mijn tip dus: Restaurant Meijers
Waar moeten wij volgens jullie de volgende culinaire avond houden? Tips zijn welkom!

Liefs,

Mirella

Rate this post


3 thoughts on “Quality Time

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.