Camping Life

Camping Life…

De Nederlandse zomers hebben regen, wind en af en toe de zon! Maar er is genoeg te doen aan de Nederlandse kust. Workout camping life
Camping Life in Nederland kan gewoon natuurlijk!
Zo kun je naar het bos, de zee, het strand of gewoon op de camping verblijven. We zitten er nu een weekje en tot nu toe was ik behoorlijk in de luier modus. Je kent het wel, chipje, wijntje, stokbroodje en toch die ene cappuccino extra. Hoewel ik aardig m’n balans weet te houden op een dag, gaat het toch wel eens mis. Door te beginnen met yoghurt en zo min mogelijk brood te eten probeer ik geen onnodige koolhydraten binnen te krijgen. Het is lastig, dat geef ik zeker toe! Voor tips zie de blog van Denise deze week over voeding tijdens de vakantie.

Je kunt natuurlijk wel lekker in beweging blijven. Zo wandelen wij elke dag met het gezin stevig door. We begonnen met 3 km en bouwden dit op voor de kids. Uiteindelijk liepen we al 8 km deze week. Vandaag wilden de kinderen lekker spelen op de camping en dan komt bij mij het onrustige gevoel! Ik heb niet gelopen en wel al een biertje op en een “grande salade”. Dat knaagt, want ik wil en moet blijven bewegen.

Dus hup een camping workout! Doen jullie mee? Een half uurtje bewegen is meer dan helemaal niks.
We beginnen met 20 minuten wandelen of hardlopen.
Op het moment dat ik hier mee begon was het midden op de dag en zonnig. Ik adviseer je, als je niet zo rood als een tomaat wilt worden doe dit dan ’s ochtends of ’s avonds.
Next: armen trainen. Tenslotte willen we alleen kipfilet eten en niet die kipfiletjes aan de armen hebben.
Je hebt hiervoor nodig een camping stoel of een bankje in het bos:
1. (setje van 2 x 10 keer) ga in een zithouding zitten op de stoel, steun met je armen op een stoel/bank hou je benen gebogen en beweeg je billen op en neer.
2. (setje van 2 x 10 keer) opdrukken op de stoel, doe de plank en druk jezelf op vanaf de zitting van de stoel.
Vervolgens doe je 30 seconden de plank en nog 50 keer je buikspieren trainen, ook dit mag in setjes van 10x en dan even rust tot de vijftig.
Na deze korte maar effectieve onderhoud sessie zal je blij en voldaan zijn dat je toch wat gedaan hebt.
Ik kan er weer tegenaan, laten jullie me weten wat jullie camping workout is? Tips zijn welkom!

Liefs,

Mirella

Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *