Meloen Carpaccio

Meloen carpaccio

11 december 2019
: 4
: 10 min
: Makkelijk

Voorgerecht of lunchgerecht

Door:

Ingredi├źnten
  • 10 tomaatjes
  • 1 cantaloupe meloen (oranje)
  • 6 parma ham plakken
  • 2 mozzarella stukken (buffel)
  • verse basilucum blaadjes
  • 1 el mosterd
  • 2 el honing
Instructies
  • Stap 1 Schil de meloen en snijd deze in hele dunnen stukken.
  • Stap 2 Leg deze op een bord en garneer met de dressing van 2 eetlepels honing en 1 eetlepel mosterd.
  • Stap 3 Garneer daarna met de bol mozzarella, tomaatjes die je hebt gehalveerd, wat verse basilicum en de ham.
Rate this post

Gerelateerde Posts

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer, is dat nou wat? Manlief hoor ik denken, weer een apparaat in de keuken! Je mensen als ik alles zou uitstallen aan keuken apparatuur is mijn keuken echt te klein. Dus ben ik naarstig opzoek naar een grotere keuken, groter huis of moet […]



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *