Bosvruchten taart

This recipe has no ratings just yet.

Bosvruchten taart

9 december 2019
: 20 min
: 4 uur 20 min

Een gezond taartje voor elk moment van de dag!

Door:

Ingrediënten
  • 100 gr muesli (of granola)
  • 50 gr amandelen
  • 3 el kokosolie (grote eetlepels)
  • 10 dadels zonder pit
  • 500 gr bosbeskwark (ongezoet)
  • 8 gelatine blaadjes
  • 2 el kokosrasp
  • handje bosbessen
  • handje aardbeien
  • decoratie: zoethout stokjes
Instructies
  • Stap 1 Leg de gelatine blaadjes te weken in koud water.
  • Stap 2 Meng de muesli, amandelen, dadels en kokosolie in de keukenmachine tot een fijn deeg ontstaat.
  • Stap 3 Bekleed de ronde bakvorm met bakpapier en doe het deegbeslag in de vorm goed aandrukken.
  • Stap 4 Zet de taart meteen al koud.
  • Stap 5 Zet een pannetje op het vuur met 3 eetlepels water, los de gelatine blaadjes hier in op.
  • Stap 6 Meng nu de kwark en de opgeloste gelatine goed door elkaar.
  • Stap 7 Schep het mengsel op de taartbodem en zet het geheel voor ruim 4 uur terug in de koelkast.
  • Stap 8 Garneer de taart nu met kokosrasp, rood fruit en zoethout stokjes.

Gerelateerde Posts

Gezonde Dutchies Magazine

Gezonde Dutchies Magazine

Hey Dutchie! We hebben weer iets nieuws voor jou. Het Gezonde Dutchies Magazine en deze is helemaal gratis! In het magazine staan lekkere nieuwe recepten. Ook hebben we verhalen verzameld van échte mensen zoals jij en ook zij hebben hun favoriete recept gegeven om met […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *