Bosvruchten taart

Bosvruchten taart

9 december 2019
: 20 min
: 4 uur 20 min

Een gezond taartje voor elk moment van de dag!

Door:

Ingrediënten
  • 100 gr muesli (of granola)
  • 50 gr amandelen
  • 3 el kokosolie (grote eetlepels)
  • 10 dadels zonder pit
  • 500 gr bosbeskwark (ongezoet)
  • 8 gelatine blaadjes
  • 2 el kokosrasp
  • handje bosbessen
  • handje aardbeien
  • decoratie: zoethout stokjes
Instructies
  • Stap 1 Leg de gelatine blaadjes te weken in koud water.
  • Stap 2 Meng de muesli, amandelen, dadels en kokosolie in de keukenmachine tot een fijn deeg ontstaat.
  • Stap 3 Bekleed de ronde bakvorm met bakpapier en doe het deegbeslag in de vorm goed aandrukken.
  • Stap 4 Zet de taart meteen al koud.
  • Stap 5 Zet een pannetje op het vuur met 3 eetlepels water, los de gelatine blaadjes hier in op.
  • Stap 6 Meng nu de kwark en de opgeloste gelatine goed door elkaar.
  • Stap 7 Schep het mengsel op de taartbodem en zet het geheel voor ruim 4 uur terug in de koelkast.
  • Stap 8 Garneer de taart nu met kokosrasp, rood fruit en zoethout stokjes.
Rate this post


8 thoughts on “Bosvruchten taart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *