Bosvruchten taart

Bosvruchten taart

9 december 2019
: 20 min
: 4 uur 20 min

Een gezond taartje voor elk moment van de dag!

Door:

Ingredi├źnten
  • 100 gr muesli (of granola)
  • 50 gr amandelen
  • 3 el kokosolie (grote eetlepels)
  • 10 dadels zonder pit
  • 500 gr bosbeskwark (ongezoet)
  • 8 gelatine blaadjes
  • 2 el kokosrasp
  • handje bosbessen
  • handje aardbeien
  • decoratie: zoethout stokjes
Instructies
  • Stap 1 Leg de gelatine blaadjes te weken in koud water.
  • Stap 2 Meng de muesli, amandelen, dadels en kokosolie in de keukenmachine tot een fijn deeg ontstaat.
  • Stap 3 Bekleed de ronde bakvorm met bakpapier en doe het deegbeslag in de vorm goed aandrukken.
  • Stap 4 Zet de taart meteen al koud.
  • Stap 5 Zet een pannetje op het vuur met 3 eetlepels water, los de gelatine blaadjes hier in op.
  • Stap 6 Meng nu de kwark en de opgeloste gelatine goed door elkaar.
  • Stap 7 Schep het mengsel op de taartbodem en zet het geheel voor ruim 4 uur terug in de koelkast.
  • Stap 8 Garneer de taart nu met kokosrasp, rood fruit en zoethout stokjes.
Rate this post

Gerelateerde Posts

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer, is dat nou wat? Manlief hoor ik denken, weer een apparaat in de keuken! Je mensen als ik alles zou uitstallen aan keuken apparatuur is mijn keuken echt te klein. Dus ben ik naarstig opzoek naar een grotere keuken, groter huis of moet […]



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *