Market 33 | Urban Foodhal

Urban Foodhal

Op uitnodiging van Market 33 mochten wij als foodbloggers met enkele van onze volgers kennis maken met hun urban foodhal concept. We namen Linda, Yvette en Janneke mee naar deze avond.
Market 33 bevind zich op de Zuidas in Amsterdam. Tussen de hoogbouw van kantoren zit deze van buiten niet opvallende foodhal, wat betekent dat je verrast wordt als je eenmaal naar binnen stapt.

Sfeer & lekker eten

De sfeer is prettig binnen de foodhal. In het midden van de zaak wat van iets lager gelegen naar wat hoger gelegen loopt vind je voldoende zitplaatsen en achter in de zaak kun je wat meer de rust op zoeken. Je hebt keuze uit tien verschillende restaurantjes en zelfs vegan ontbreekt niet aan het geheel!
Kom je met een groep dan kiest iedereen voor zichzelf waar je op dat moment zin in hebt en kun je toch gezamenlijk eten.
En je treft geen standaard menukaart gerechten!

Bijzondere smaken

Er zijn chefs bij die echt iets bijzonders klaar maken! Van een doodnormale pita is bij PitaQueen geen sprake. Hier hebben wij een smaaksensatie ervaren! De chef was echt met passie betrokken bij wat hij maakte en de bijeen gekozen smaken waren fantastisch, dus die passie proefde je meteen terug.

pitaqueen

Bij de Italiaan kon ik mijn favoriet bestellen namelijk Piadina. Een wrap achtige platbrood maar dan echt wel even anders. Komt uit de regio Emilia Romagna en is bijzonder lekker met rauwe ham en rucola. Maar je kunt er heerlijk mee variëren.
Van deze chef kregen we een bijzonder lekkere gevulde ravioli in een Ragú saus. Mijn hemel dat smolt op je tong weg, zo zacht en lekker.

piadina

De vegan hotspot was ook verrassend goed. Een vegan flammkuchen en de eetbare bloemen maakt er een mooi plaatje van! De vega kroketjes waren een lekkere hartige snack. Yum!

vegan

Maar dan heb ik nog niet eens alles verteld, zoals de sushi die was net zo goed fantastisch. Mirella en ik zijn beide enorme sushi fan dus dat kwam mooi uit. Je kunt er ook nog terecht voor verschillende bowls die je helemaal zelf kan samenstellen. Trek in een cocktail? De gin-Tonic is er heerlijk! Kortom het kan niet op in Market 33.

sushi

We hebben het super leuk gehad en vinden het een echte aanrader om als je in de buurt van Amsterdam Zuid bent Market 33 te bezoeken.

OPENING HOURS

Monday – Friday
Open from 08:00 for coffee, tea, juice & breakfast. 
Food served from 11:00 – 21:00

Saturday & Sunday
Closed

LOCATION

Claude Debussylaan 33
1082 MC Amsterdam

* foto’s in de blog zijn gemaakt door Gezonde Dutchies, de uitgelichte hoofdafbeelding komt van de website van Market33.

Rate this post


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.