Mango Chutney

Mango Chutney

19 februari 2020
: 5 min
: 30 min
: 35 min

Lekker met onze westerse papadums!

Door:

Ingrediënten
  • 1 mango
  • 1 ui
  • 1/3 rode peper met zaden
  • 1 tl zeezout
  • Sap 1/2 citroen
  • 2 el witte wijn azijn
  • 1 teen knoflook
  • 1 stukje gember (2 cm)
Instructies
  • Stap 1 Meng alle ingrediënten in de keukenmachine of met een staafmixer heel fijn.
  • Stap 2 Kook de chutney nu dertig minuten op laag vuur. Gaat de chutney aankoeken voeg er dan een heel klein beetje water bij.
Rate this post

Gerelateerde Posts

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer, is dat nou wat? Manlief hoor ik denken, weer een apparaat in de keuken! Je mensen als ik alles zou uitstallen aan keuken apparatuur is mijn keuken echt te klein. Dus ben ik naarstig opzoek naar een grotere keuken, groter huis of moet […]



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *